EXCLUSIV! De ce s-au mutat, de fapt, Emily Burghelea și soțul ei din vila de lux într-un apartament mult mai mic: "Nu oricine ar face asta!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 21 dec 2022, 03:05

Motivul pentru care Emily Burghelea s-a mutat intr-un apartament mai mic

Sursa: Instagram

Emily Burghelea impreuna cu sotul si fetita lor, Amedea au lasat viata din vila de lux si s-au mutat la bloc, intr-o locuinta mult mai mica.

Emily Burghelea si sotul ei, Andrei, au luat hotararea in urma cu putin timp sa paraseasca vila de lux in care au locuit pret de cateva luni si in care au investit nu doar timp ci si bani si emotii. Sa nu uitam ca cei doi tineri au organizat o parte a nuntii si botezului in acea locuinta, au facut primele dezvaluiri despre logodna si nunta si au dat vestea cea mare despre venirea pe lume a micutei Amedea.

Citeste si: EXCLUSIV! Detaliul din Casa Iubirii care va pune în dificultate concurenții veniți să își întâlnească sufletul pereche. Ce dezvăluiri a facut Andreea Mantea

Emily Burghelea, dezvaluiri exclusive despre mutarea intr-un apartament mai mic

Cu un copil energic, proiecte peste proiecte, viata extrem de agitata, Emily si sotul ei, Andrei au luat o hotarare foarte importanta pentru viitorul lor si anume ca este momentul sa se mute intr-o casa mai mica, respectiv un apartament.

Emily a dezvaluit in exclusivitate pentru kanald.ro faptul ca aceasta decizie nu a fost una simpla, insa in momentul de fata sunt foarte fericiti pentru ca au ajuns sa cantareasca lucrurile mai bine si sa isi dea seama ca este nevoie de o schimbare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Un nou spatiu, un nou inceput! Dupa ce ne-am mutat in casa visurilor noastre, dupa ce am mobilat-o de la zero exact in stilul nostru caracteristic, dupa ce am adus-o pana in punctul in care puteam spune cu mana pe inima ca arata perfect, am decis sa ne mutam! Suntem oameni de actiune, am avut nevoie de o singura luna ca sa luam aceasta decizie. In momentul in care am fost hotarati, am inchiriat casa si am plecat intr-o noua aventura!

Emily Burghelea impreuna cu Andrei si Amedea, hotarare radicala: "NU oricine ar face asta!"

Citeste si: Emily Burghelea, probleme cu fetița ei, Amedea după vaccin: "Sunt terminată psihic. Pot să îndur orice, dar nu asta!"

Nu oricine ar face asta! Sunt mandra de noi, am dat dovada de curaj si Dumnezeu ne-a rasplatit oferindu-ne acum mai multa liniste si mai multa fericire ca niciodata! Casa chiar era prea mare pentru trei oameni.

Era o risipa de energie si ne-am dat seama ca ne-am simti mai bine intr-un spatiu putin mai mic! O casa mare este o responsabilitate uriasa iar noi suntem doi tineri la inceput de drum. Suntem fericiti oriunde, cu atat mai mult intr-un spatiu intim in care sa ne si intalnim unul cu celalalt! Acum avem mai mult timp pentru noi!"

Emily a mai dezvaluit in exclusivtateca nu si-a facut nicio secunda probleme despre dressingul sau care nu mai e la fel de mare, insa noul spatiu de depozitare este mult mai bine compartimentat si incap

toate hainele si accesoriile vedetei: "Dressing-ul din noua casa este mai bine compartimentat decat cel pe care il aveam inainte si surprinzator, dupa ce am asezat toate hainele in el, a mai ramas loc! Totul tine de organizare! Va spun un secret! Imi place mai mult acesta!" 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.