EXCLUSIV! De ce Sensy nu își arată niciodată soțul. Dezvăluiri exclusive despre nuntă

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 02 dec 2022, 00:20

Sensy, dezvaluiri despre barbatul din viata ei

Sursa: Instagram

Sensy, fosta concurenta Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7, una din cele mai sensibile prezente feminine a dat tot din casa cu privire la relatia de iubire pe care o traieste in prezent.

Sensy, una din cele mai active bloggerite de pe retelele de socializare a acceptat sa vorbeasca in premiera despre relatia cu partenerul ei de viata pe care prefera sa nu si-l expuna. Frumoasa fosta concurenta Bravo, ai stil! Celebrities a declarat ca barbatul care ii sta alaturi nu este persoana publica si nici nu isi doreste acest lucru. Daca multi nu stiau ca frumoasa bloggerita este casatorita, iata ca vedeta face cateva dezvaluiri in exclusivitate despre acest lucru, dar mai ales despre cel mai frumos eveniment din viata ei care este pe cale sa prinda contur.

Citeste si: EXCLUSIV! Cum reușeste Viviana Sposub să se trezească cu noaptea-n cap pentru matinalul "Dimineața cu noi"

Cine este barbatul din viata lui Sensy

"N-au inceput inca pregatirile. Noi o sa facem nunta la Tulcea, abia in mai 2023 am prins loc acolo, la unicul restaurant. Si cununia civila va fi tot un fel de nunta pentru ca vor fi multi prezenti.

Noi ne-am impartit. Eu ma ocup de ceva, el de altceva. Eu mi-am propus 3 rochii de mireasa, sirena, printesa, mai scurta. Am multe prietene in domeniul asta. Ma voi ocupa de candy bar, aranjamente. Restul, altcineva. O sa avem un organizator pentru ca vreau sa fiu prezenta la nunta mea. 

Eu il cunosc pe sotul meu de 6 ani, printr-o cunostinta comuna.

Stateam pe aceeasi strada, dar nu stiam. M-a adus in gasca lui de prieteni. Pot sa spun ca este singura mea relatie serioasa. Din prima, la noi a fost ceva sanatos. M-a ajutat foarte mult si in cariera mea. Daca nu imi oferea linistea aia, nu era ok. Nu imi face scene de gelozie. E managerul meu, prin el trece tot. Ii arat tot. E mai mult decat un partener de viata. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce afacere își va face Ruxi de la „Bravo, ai stil” cu banii pe care i-a câștigat în emisiune: „Este cel mai mare vis al meu”

Cand va face Sensy nunta si ce rochii va purta

Nu se va schimba nimic intre noi. S-a schimbat ceva de cand locuim impreuna, de 4 ani. Se va schimba numele si petrecerea in sine, vor fi multe amintir. Ce poate sa se schimbe. Inca nu m-am hotarat ce voi posta. Nu il tin ascuns, dar pe online nu vreau sa il arat. Vreau sa pastrez si pentru mine."

Sensy este unul din cele mai vizibili influenceri de pe Instagram avand aproape 200 de mii de urmaritori. Frumoasa fosta concurenta Bravo, ai stil! Celebrities a declarat ca simte ca in aceasta perioada lucrurile incep sa reintre cumva in normal, avand multe proiecte in desfasurarem fin prima data in postura de prezentator in cadrul unui eveniment ce va avea loc in curand, a declarat bloggerita pentru wownews.ro

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.