EXCLUSIV! De "Ziua Femeii", Iulia Albu adora sa faca daruri mai mult decat sa primeasca "Cand eram mica, mamei i-am facut cadou un colier din taietei"

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:19

Iulia Albu adora perioada 1-8 martie, nu pentru ca e rasfatata, ca orice femeie, ci, culmea, pentru ca ofera multe cadouri apropiatilor.

 

EXCLUSIV! De "Ziua Femeii", Iulia Albu adora sa faca daruri mai mult decat sa primeasca "Cand eram mica, mamei i-am facut cadou un colier din taietei"
Iulia Albu adora perioada 1-8 martie, nu pentru ca e rasfatata, ca orice femeie, ci, culmea, pentru ca ofera multe cadouri apropiatilor.
Fashion editorul si-a amintit cu emotie despre copilarie, despre cadourile pe care i le facea mamei si ne-a vorbit, intr-un interviu in exclusivitate pentru Kfetele.ro,
despre relatia pe care o are cu fiica ei, Mikaela.
In comparatie cu alte femei, Iulia Albu asteapta luna martie ca sa imparta cadouri celor dragi. “In aceasta perioada imi place sa-mi cumpar foarte multi pantofi (rade – n.r.). Lasand gluma la o parte, in aceasta perioada incerc sa am timp pentru familie, mai mult, pentru Mikaela. Imi place sa fac cadouri in aceasta perioada. Imi place asta mai mult decat sa le primesc”, a declarat Iulia Albu, intr-un interviu exclusiv pentru kfetele.ro.
Fashion editorul si-a amintit, cu placere, ce cadou i-a facut mamei ei, intr-un an, pe vremea cand era copil. “Tin minte ca i-am facut odata cadou mamei un colier din taitei, cum se faceau la gradinita sau in clasa I. Era ceva foarte avangardist. Toti copiii faceau asta, dar al meu era cu mai multe randuri, mai colorat, si tin minte figura mamei mele in momentul in care l-a vazut… a inghitit in sec si l-a pus la gat (rade- n.r)”,
ne-a mai spus vedeta.
Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Fashion editorul si-a amintit cu emotie despre copilarie, despre cadourile pe care i le facea mamei si ne-a vorbit, intr-un interviu in exclusivitate pentru Kfetele.ro, despre relatia pe care o are cu fiica ei, Mikaela. 


In comparatie cu alte femei, Iulia Albu asteapta luna martie ca sa imparta cadouri celor dragi.
In aceasta perioada imi place sa-mi cumpar foarte multi pantofi (rade – n.r.). Lasand gluma la o parte, in aceasta perioada incerc sa am timp pentru familie, mai mult, pentru Mikaela. Imi place sa fac cadouri in aceasta perioada. Imi place asta mai mult decat sa le primesc ”, a declarat Iulia Albu, intr-un interviu exclusiv pentru kfetele.ro.

Fashion editorul si-a amintit, cu placere, ce cadou i-a facut mamei ei, intr-un an, pe vremea cand era copil.
Tin minte ca i-am facut odata cadou mamei un colier din taitei, cum se faceau la gradinita sau in clasa I. Era ceva foarte avangardist. Toti copiii faceau asta, dar al meu era cu mai multe randuri, mai colorat, si tin minte figura mamei mele in momentul in care l-a vazut… a inghitit in sec si l-a pus la gat (rade- n.r) ”, ne-a mai spus vedeta.


Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.