EXCLUSIV | Decizie definitivă în cazul Loredanei Chivu! Vedeta nu mai trebuie să-i plătească cei 100.000 de euro lui Dani Leș! Avocatul Adrian Cuculis a venit cu toate detaliile

Autor: Diana Ghita

Adrian Cuculis a reprezentat-o pe Loredana Chivu, în procesul cu Dani Leș

Sursa: Captură KANAL D

Loredana Chivu a scăpat definitiv de obligația de a plăti suma de 100.000 de euro, după o decizie a Curții de Apel, care a schimbat complet verdictul inițial.

Avocatul Loredanei Chivu, Adrian Cuculis, a detaliat, în cadrul emisiunii „Follow us!”, circumstanțele acestui caz și a explicat modul în care fostul concubin al vedetei, Dani Leș, a încercat să profite de o situație financiară pentru a o pune pe Loredana într-o poziție vulnerabilă.

Cu ce explicații a venit Adrian Cuculis, în cazul Loredanei Chivu

Conform avocatului, procesul în care Loredana a fost inițial obligată să plătească 100.000

de euro a pornit de la o pretinsă cerere de avans salarial. Loredana era angajată la firma lui Dani Leș, iar acesta ar fi folosit pretextul că ea ar fi cerut acești bani ca avans la salariu. La prima instanță, verdictul a fost nefavorabil pentru vedetă, întrucât s-a hotărât că suma trebuie returnată. Totuși, în faza de apel, lucrurile s-au schimbat radical.

„Eu mă bucur că Loredana și-a găsit, într-un final, liniștea sufletească, dar, atenție, și financiară, pentru că dosarul în sine l-am catalogat ca fiind o făcătură.

Nu poți tu, în calitate de concubin, de prieten, de întreținător al familiei sau cum vrei tu să te numești să spui: ”Uite, eu îți transfer niște bani de pe contul firmei, pentru că eu vreau să fac lucrul acesta”, ca, ulterior, când dă faliment firma să se îndrepte împotriva, spre exemplu, silicoanelor Loredanei pentru a fi plătită, de fapt, acea lipsă din contabilitate. Este absolut treaba ta ce faci cu banii tăi din firmă”, 
a
declarat Adrian Cuculis.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

Citește și: Loredana Chivu, prima reacție după ce a fost executată silit: „Nu pot să mai stau liniștită în casa mea”. Fără ce bunuri de valoare a rămas fosta asistentă TV

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

Acesta a mai explicat că, în primă instanță, influențele exercitate de Dani Leș au jucat un rol important în decizia inițială nefavorabilă pentru Loredana Chivu. „Noi, cumva, am apreciat că acea hotărâre (n.r. ca Loredana să plătească cei 100.000 de euro) a fost dată tocmai pentru că au existat niște influențe (n.r. din partea lui Dani Leș)”.

Procesele s-ar putea să nu se încheie, pentru Loredana Chivu

De asemenea, Adrian Cuculis a menționat faptul că Loredana a trecut prin situații de executare silită abuzivă, care au dus la șicanări și stres major: „La un moment dat se punea problema chiar să-i fie luat vasul de toaletă. E clar că executarea silită a fost făcută în așa fel încât să existe cea mai mare șicanare.”

Acum, odată cu decizia finală a Curții de Apel, Loredana nu doar că a fost scutită de obligația de plată a celor 100.000

de euro, dar a primit și cheltuielile de judecată aferente. Avocatul a dezvăluit că există posibilitatea ca, în viitor, să fie deschis un nou proces împotriva lui Dani Leș, de data aceasta pentru abuzurile materiale și emoționale la care Loredana a fost supusă pe parcursul acestui scandal.

Citește și: Adrian Cuculis, noi detalii despre cazul lui Vlad Pascu! Supraviețuitorii accidentului de la 2 Mai au rămas parțial infirmi, ceea ce impune schimbarea încadrării șoferului

„Dacă va mai fi ceva, va fi un proces deschis împotriva fostului concubin, domnului Leș, cu privire la abuzul prin care a trecut Loredana Chivu și cu privire la toate daunele de natură materială, dar și de natură emoțională, pentru chin și pentru tot stresul prin care a trecut Loredana Chivu. V-aș aduce aminte că oamenii ăștia i-au spart ușa, au intrat peste ea în casă”,  a mai spus Adrian Cuculis.

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.