EXCLUSIV. Declaratiile lui Ionut Dolanescu referitoare la acuzatiile facute de fratele sau conform carora ar fi facut trafic de droguri

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:01

Ionut Dolanescu si fratele lui, Dragos, se razboiesc pe averea tatalui lor, regretatul artist, Ion Dolanescu de mai bine de 5 ani.

Marul discordiei dintre cei doi frati pare sa fie casa parinteasca din Bucuresti in care Ionut Dolanescu a copilarit si in care acesta si-ar dori sa locuiasca in continuare alaturi de sotie si de cei doi copii. Fratele lui, Dragos, nu este, insa, de acord, fapt pentru care l-a dat in judecata. Insa in timpul procesului au aparut numeroase acuzatii la adresa lui Ionut Dolanescu, facute chiar de fratele lui, Dragos.

Ionut Dolanescu a fost acuzat ca ar fi facut trafic de droguri in Australia, ca s-ar fi impacat cu mama lui, Maria Ciobanu, doar pentru bani sau ca ar fi furat banii tatalui sau, Ion Dolanescu, cand acesta se afla pe patul de moarte.

Cum a raspuns acestor acuzatii, aflati in materialul video de mai jos!

##VIDEO133177##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”