EXCLUSIV! Denise Rifai ar invita-o pe Jennifer Lopez la „40 de întrebari cu Denise Rifai”. Care este cea mai importantă lecție pe care prezentatoarea TV a învățat-o

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 07 apr 2024, 03:35

Denise Rifai ar invita-o pe Jennifer Lopez la „40 de întrebari cu Denise Rifai”.

Sursa: Captură KANAL D

Prezentatoarea emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai" a decis să le răspundă fanilor Kanal D la curiozități.

Fanii Kanal D România au avut câteva întrebări pentru Denise Rifai, iar prezentatoarea nu a ezitat să le răspundă. Jurnalista a făcut mărturisiri sincere în exclusvitate pentru Kanal D Romania despre viață, dar și despre emisiunea pe care o prezintă. Aceasta a dezvăluit ce vedetă internațională ar invita în emisiune.

Citește și: Dana Săvuică, invitată duminică la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Denise Rifai ar invita-o la emisiune pe Jennifer Lopez 

Denise Rifai este acum dintre cele mai apreciate jurnaliste din România. Aceasta se află la cârma emisiunii „40 de întrebări” și își trece invitații prin întrebări care le oglindesc viața și le aduc la suprafață cele mai bine păstrate secrete.

Vedetele invitate în cadrul emisiunii intră sub tirul întrebărilor lui Denise Rifai, iar cu această ocazie, telespectatorii au ocazia să descopere lucruri mai puțin cunoscute din viața lor sau lucruri care au ținut primele pagini ale ziarelor.

Citește și: Cât costă inelul purtat de Denise Rifai în emisiunea de la Kanal D: „Îmi plac diamantele”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fanii și-au dorit să afle cu ce vedetă internațională ar vrea Denise Rifai să facă un interviu. Astfel, prezentatoarea a dezvăluit că una dintre vedetele internaționale pe care ar vrea să le aibă în platoul emisiunii 40 de întrebări este celebra Jennifer Lopez:

  "Avem multe vedete internaționale. De dimineață am văzut un material cu JLo. As face 40 de întrebări cu JLo!"

Totodată, celebra prezentatoare a transmis un mesaj pentru publicul ei și pentru fanii emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai:

"Încercați să fiți în fiecare zi cea mai bună versiune a voastră, și nu sunt vorbe goale! Este foarte important ca fiecare dintre noi să facem maxim din ceea ce considerăm că este necesar. Cel puțin, așa nu vom avea niciodată regretul că nu am făcut tot."

Citește și: Denise Rifai despre bărbatul vieții ei: ”Un tip energic, cu poftă de viață” Vedeta știe clar ce vrea de la iubitul ei| EXCLUSIV

Vedeți în interviul video de mai jos care este cea mai importantă lecție de viață pe care a învățat-o Denise Rifai:

 
 
 
 
 
View this
post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kanal D Romania (@kanaldromania)