EXCLUSIV! Denise Rifai, despre o întâmplare care i-a dat fiori: "Am lovit o doamnă cu bicicleta!"

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 ian 2023, 01:50

Denise Rifai despre legatura cu fratele ei, Murad

Denise Rifai, moderatoarea "40 de intrebari..." și-a amintit într-un interviu emoționant despre una din întâmplările de care acum râde cu nostalgie.

Moderatoarea emisiunii "40 de întrebări..." a recunoscut într-un interviu exclusiv pentru kanald.ro faptul că întotdeauna i-a plăcut scoala și a fost un copil care niciodată nu le-a făcut probleme părinților: "Mi-a plăcut scoala. Nu mi-au plăcut niciodată oamenii care fac probleme."  Însă, vedeta TV își amintește totuși o întâmplare care la momentul respectiv a cam panicat-o: "Țin minte că am lovit o doamnă cu bicicleta, așa de rău mi-a părut de incident! Însă, respectiva doamna a fost bine, până la urmă!," a

mai dezvăluit Denise Rifai foarte amuzată de întâmplare.

Denise Rifai vorbeste in exclusivitate despre relatia cu fratele ei, Murad

Citeste si: EXCLUSIV! Denise Rifai, dezvăluiri în premieră despre cel mai fierbinte subiect. De ce a refuzat să intre in politică: "Eu nu am avut decât o singură mare iubire până acum!"

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Denise Rifai a vorbit în cadrul aceluiași interviu și despre fratele ei, Murad pe care spune că și l-a dorit cu ardoare și l-a ajutat să treacă prin viață dandu-i sfaturi și protejandu-l în așa fel încât să nu mai treacă prin anumite greutăți pe care ea le-a avut de înfruntat: "Mi l-am dorit foarte mult pe Murad. Pentru fratele meu, cred că sunt mai mult un sprijin.

Când iubești pe cineva foarte mult, vrei să nu mai treacă prin toate experiențele nu tocmai plăcute prin care tu a trebuit să treci. Vrei să îi dai materialul prelucrat. Când ești tânăr ai senzația că vrei tu să schimbi lumea. Asta mi-am dorit eu cu fratele meu. Să ia și din experiențele mele. Eu am învățat că trebuie să fii generos. E foarte importantă generozitatea."

Denise Rifai, pasionata de bijuterii pretioase

Citeste si: EXCLUSIV! Cum își petrece Denise Rifai Paștele. Moderatoarea TV, despre semnficatia acestei Sărbători:"Eu cred într-o călătorie care se va transforma până când sufletul nostru își va fi învățat toate lecțiile"

Frumoasa jurnalistă a recunoscut că are o pasiune pentru bijuteriile prețioase și cele pe care le are au o semnificație aparte pentru ea: "Îmi plac bijuteriile, îmi place aurul, îmi plac diamantele, îmi plac pietrele.

Îmi place tot ce este frumos, dar pe gustul meu. Fiecare piesă pe care am cumpărat-o, am primit-o sau am găsit-o în cutia de bijuterii a mamei, este pentru mine foarte importantă. Am bijuterii care sunt foarte arabești în esența lor și ele sunt preferatele mele, dar pentru  mine, eu fiind foarte atentă cu ce mă înconjoară, se traduce cumva și nu în bani, într-un film foarte frumos, "Hors de prix."
Este un film al cărui mesaj este că nu totul este despre bani și preț,"
a mai spus Denise Rifai pentru Kanal D