Exclusiv! Replici halucinant între Odeh și noua lui iubită, Andreea din cauza Grațielei: "Oare a avut vreodată sentimente pentru Grațiela?!" Ce i-a răspuns fostul concurent de la Casa Iubirii

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 11 aug 2023, 04:20

Ce spune iubita lui Odeh despre Gratiela

Sursa: Instagram

Odeh si-a prezentat public noua iubita, pe Andreea si se declara fericit alaturi de noua cucerire.

Odeh a venit la brațul noii sale iubite, Andreea, în emisiunea Culisele Iubirii unde a povestit detalii despre cum s-au reîntâlnit și cum și-a dat seama că ea este femeia de care avea nevoie. Mai cu seama, spre deosebire de fosta iubita, Gratiela, odeh spune că Andreea nu are crize de gelozie și nu îl verifica, ba mai mult este mult mai indiferenta și nu îi oferă adrenalina că fosta.

La un moment dat, atunci când veni în discuție Gratiela, actuala iubita a lui Odeh a comentat faptul că cei doi oricum nu se potriveau și nu a existat nici macar iubire adevărată la mijloc și că el nu ar fi avut niciodată sentimente adevărate fata de ea.

Replici taioase intre Odeh si actuala iubita

Andreea: "Oare a avut vreodată sentimente pentru Gratiela?!"

Odeh: "Da, am avut! Am avut noi o perioada mai proasta așa în august, ea vedea mai mult emotive de gelozie. Făceam unul de la altul mai urat.

Andreea: "Văd cum se comporta cu mine și cum se comporta cu ea! Nu știe nimeni ce a fost în interior"

Odeh: "Noi știm ce a fost...Asta

a zis de răutate, așa e femeia!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea: "Trăim prezentul, asta e, toți avem un trecut!"

Fostul concurent de la Casa Iubirii a dezvaluit ca se intelege de minune cu actuala iubita si sunt pe aceeasi lungime de unda, lucru mai rar intalnit:  "Am simțit cu ea o conexiune, mă înțelege, a spus Odeh pentru Culisele Iubirii. La ea se simte și nu stiu cum să explic, e pe placul meu.

Fata de fosta relație, nu simt că sunt terorizat. E și ea geloasa, are și ea gelozii, dar nu la modul ăla...Îmi da mesaje, îi răspund, dar nu mai mult. Am văzut și participarea lor la emisiune și am ras rău. Nu am nimic cu băiatul ăla, dar nu mi s-a părut că e focul ăla. Gratiela are nevoie de adrenalina, să trăiască intens. Cu mine a avut parte, dar nu am mai putut eu.
Să mă trezesc în fiecare dimineața cu 60 de apeluri. Avea ea motivele ei din care suna."

 

 

Taguri: