Exclusiv! Doctorul Kasem sustine ca exista tratament pentru sanii Eugeniei Serban! Medicul a vorbit si despre operatia mulatrei Laurette, dar si despre cea a Nicoletei Luciu

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:46

Actrita Eugenia Serban trece prin clipe groaznice dupa ce un medic i-a “ciuruit” sanii. Imediat dupa ce a nascut, Eugenia si-a pus silicoane, insa odata cu inaintarea in varsta actrita a luat in greutate si a vrut sa renunte la implanturi pentru ca implicit, I se marise si bustul.

Actrita Eugenia Serban trece prin clipe groaznice dupa ce un medic i-a “ciuruit” sanii. Imediat dupa ce a nascut, Eugenia si-a pus silicoane, insa odata cu inaintarea in varsta actrita a luat in greutate si a vrut sa renunte la implanturi pentru ca implicit, I se marise si bustul. Zi si facut!
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/serban-00660c6b2d689aa4122c6803e08251a2.jpg
In urma cu aproximativ sase ani, Eugenia a suferit o interventie chirurgicala pentru a-si scoate implanturile si s-a ales cu sanii necrozati.
Celebrul doctor Kasem Abu Bakr ne-a vorbit despre cazul ei si ne-a dezvaluit ca aceasta problema la sani are rezolvare. “Cazul doamnei Serban a fost o complicatie chirurgicala care, din punctul meu de vedere, nu a fost tratata corespunzator si in timp util. De aceea, problema s-a transformat treptat in problema medicala. Implanurile de silicon, din punct de vedere medical, nu au nicio legatura cu afectarea glandelor mamare.
Ceea ce a urmat in cazul doamnei Serban este o procedura de ridicare a implanturilor cand s-a produs complicatia. Ca si tratament, totul este posibil, dar inainte de toate ar trebui sa fie consultata si sa stabilesc cu exactitate gradul de suferinta si metoda terapeutica adecvata. Sunt adeptul ideii ca sunt multiple tehnici si metode noi ce pot ajuta medicul si pacientul la obtinerea rezultatelor dorite”,
a declarat Dr.
Kasem, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Medicul estetician a acceptat sa vorbeasca si despre operatia mulatrei Laurette care i-a dat ceva batai de cap. “Laurette a suferit o operatie de schimbare de implant si de ridicare de sani, interdictiile sunt cele normale dupa astfel de interventii si anume: de a evita efortul accentuat si traumatizmele in zona mamara. Relatia intima este interzisa timp de trei saptamani, deoarece orgasmul poate induce contracturi musculare necontrolate ce pot afecta rezultatul operatiei.
Laurette este o pacienta ascultatoare si vine regulat la control, recuperarea cu laser este procedura ce merge de minune pentru a grabi procesul de vindecare. Inainte de operatie, ea suferise rotatie de implant la ambii sani, ceea ce deranja mult sanii si in plus o fisura la implantul drept ceea ce deja incepuse sa se manifeste prin reactie inflamatorie accentuata la sanul drept
”, ne-a mai marturisit el.


Si pentru a inchide gurile carcotasilor care sustin ca Nicoleta Luciu are vergeturi pe piept, in urma operatiei, doctorul Kasem ne-a spus ca bruneta are sanii pe care i-a dorit. “Nicoleta Luciu a obtinut sanii pe care i-a dorit si a fost si este in continuare foarte multumita de rezultat. Bustul generos intotdeauna l- a avut si l-a dorit inapoi si asta am reusit sa ii ofer, gratie metodelor de varf si materialelor de ultima ora folosite.
Vocile critice au existat si este normal sa fie asa pentru ca nu poti multumi pe toata lumea, dar, din punct de vedere profesional, nu am ce sa imi reprosez. Niciodata nu am gresit pe sanatatea unei paciente. Consider ca atunci cand esti medic, trebuie sa tii cont in primul rand de santatatea pacientei si apoi de rezultate. Ambele sunt importante pentru mine si au cantarit mult in evolutia mea ca medic. Faptul ca Nicoleta m-a recomandat mai departe si am cunoscut noi pacienti care au avut incredere in mine nu face decat sa intareasca faptul ca a fost multumita de serviciile clinicii mele si are incredere in mine”
.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/nicoleta-luciu-f92f12a72d174b884f8af8ea9b2fd796.jpgMedicul Kasem ne-a mai dezvaluit ca cele mai mari implanturi de silicon “montate” de el n-au fost cele a Nicoletei Luciu. “Cele mai mari implanturi au fost in jur de 800 g si au fost ale unei doamne din strainatate care avea peste 1,90m inaltime, dar acestea nu au depasit raporturile corporale ale clientei si a fost foarte multumita”. (G.G.)


 

Taguri: