EXCLUSIV! Drama tulburătoare a interpretului de muzică populară Ilie Caraș: "Sora mea e în Ucraina cu 5 copii mici. Se ascund în beci!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 10 dec 2022, 00:00

Sora geamana a lui Ilie Caras se afla inca in Ucraina cu 5 copii

Sursa: Captură YouTube

Artistul Ilie Caras a povestit despre drama familiei sale care se afla si acum in Ucraina intr-o localitate de langa Cernauti.

Artistul a dezvaluit in exclusivitate faptul ca o parte din familia lui inca se afla in Ucraina. Parintii au reusit sa vina in Romania si apoi sa plece in Italia la sora mai mare, insa o alta parte a familiei inca se afla pe teritoriul ucrainean macinat de razboiul cu Rusia. 

"Bombele s-au vazut si s-au auzit pana la Cernauti. Mai rau este ca lumea nu poate cumpara chiar daca are bani.

Nu are ce sa se cumpere. Se da portionalizat. Totul e foarte scump. Benzina, 10 l pe zi de familie, atat. Eu spun de la mine din familie, mama are 68 de euro pensie si tata 100 de euro. Oamenii de la sat mai fac si singuri. Sora sta cu valizele la usa si cu saltelele in beci in caz ca este momentul sa se adaposteasca. Atat de urat au facut sirenele saptamana asta, noapte de noapte.
S-a apropiat un avion rusesc si s-au declansat senzorii. Isi abandoneaza lumea masinile la granita si se uita plangand pentru ca nu stiu daca se vor mai intoarce," a declarat Ilie Caras in exclusivitate pentru canalul online WOWnews.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Pe langa drama pe care o traieste alaturi de sora lui geamana din Ucraina, interpretul de muzica populara, Ilie Caras mai trece si printr-o alta durere legata tot de Ucraina si

anume faptul ca un bun prieten a fost omorat de o recheta. Se afla in masina in momentul atacului: "Au murit toti, de fapt din masina. Parintii blestema Rusia. Era un om vesel, zambaret, ii placea sa lupte. Noi, romanii din Cernauti suntem foarte uniti. Cam 30 000 din judet au plecat sa se inroleze. Are doi copii mici. Nici prin gand nu ii trece ce sa le spuna. Cumnatii mei au reusit sa plece in Franta.
Parintii n-au stat mult. Ei nu pot sa fuga noaptea ca tinerii. Au trecut vama pe jos. Parintii si-au luat putinele bijuterii, ceva bani si cruciulitele. Nu au reusit sa isi scoata banii din bancomat. Magazinele nu primesc decat cash. Sora mea geamana ramasa acolo are 5 copii, cel mai mic are 3 luni. Mi-au zis ca or sa fuga prin padure daca se porneste ceva si acolo"

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.