Exclusiv! Ema Karter și Bogdan Mocanu, pentru prima dată împreună la o emisiune: "Este un bărbat atent, nu are figuri!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 14 sep 2023, 02:30

Ema Karter, numai vorbe de lauda la adresa lui Bogdan Mocanu

Sursa: Captură YouTube

Iubita lui Bogdan Mocanu l-a insotit in emisiunea pe care artistul o prezinta alaturi de Bianca Comanici, prezenta ei fiind una incendiara.

Frumoasa blonda a fost prezenta alaturi de iubitul ei în emisiunea Bărbați vs Femei pe care Bogdan Mocanu o prezinta alaturi de Bianca Comanici. Se pare că înainte de a intra în emisie, cei doi se cam ciondăniseră, iar Bogdan Mocanu a recunoscut că era cam supărat pe Ema, însă a revenit la sentimente mai bune după ce frumoasa blonda i-a făcut o caracterizare demna de un gentleman.

Ema Karter, numai cuvinte de lauda la adresa lui Bogdan Mocanu

"N-o să dau prea mult din casa: am ieșit cu Bogdan, ne înțelegem bine, este un bărbat frumos, atent. Momentan nu avem o relație, vedem pe viitor. Este atent la fel cum vorbește, cum se comporta...sunt foarte importante aceste lucruri la un bărbat. Mai ales eu, în meseria mea, nu dau de bărbați așa.

Toți îmi scriu: Vreau să ne întâlnim sau chestii de genul. Bogdan este un om simplu care nu are figuri, poți vorbi orice, este un om matur care poate da sfaturi..."

Bogdan Mocanu: "Hai că și-a spălat păcatele!"

Ema Karter: "Da, eram puțin certați înainte de a intra la emisiune!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ema, inselata la greu de fostul iubit

Citește și: Iubita lui Bogdan Mocanu, celebră pe OnlyFans. Cine este Miruna Milu, bomba cu fitil care l-a cucerit pe artist. Suma fabuloasă pe care o căștigă din rețeaua pentru adulți

Ema a mai povestit fară rețineri și despre fosta relație pe care a avut-o cu luptătorul Yamato Zaharia, relație care a durat 5 ani cu împăcări și despărțiri și presărată totodată cu multe etape de înșelat din partea luptătorului, după cum mărturisește frumoasa blonda.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.