EXCLUSIV! Emanuel a spart gheața și a mărturisi care este cel mai mare defect al Andreei: ”Ea, dimineața, are un obicei ” Cei doi s-au mutat împreună și au planuri mari

Author: Madalina Maftei

Andreea și Emanuel, foștii concreți din primul sezon al emisiunii „Casa Iubirii”, au făcut declarații din culisele relației lor

Sursa: Instagram

Andreea și Emanuel, foștii concurenți din primul sezon al emisiunii „Casa Iubirii”, au făcut declarații din culisele relației lor. Cei doi au dezvăluit că s-au mutat împreună într-un apartament din București.

Andreea și Emanuel au format unul dintre cele mai controversate cupluri din ”Casa Iubirii”, însă, în ciuda celor care nu au crezut în relația lor, acum, cei doi au dat vestea că s-au mutat împreună și, totodată, au dezvăluit detalii inedite din culisele relației lor. Cum se înțeleg cei doi în afara casei?

Emanuel: “Ea, dimineața, are un obicei de nu se poate trezi ușor, sună alarma de cincizeci de ori și se alintă o jumătate de oră în pat”  

Andreea și Emanuel au făcut declarații despre parcursul relației lor după încheierea primului sezon al emisiunii ”Casa Iubirii!”. Se pare că cei doi au dus relația la nivelul următor și s-au mutat împreună la București.

Aceștia au vorbit despre cum s-au schimbat viețile lor de când s-au mutat împreună, ce tabieturi au, dar și obstacolele pe care le-au întâlnit la început de drum.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Radu a dat cărțile pe față și i-a mărturisit Cristinei ce are de gând în privința relației lor! „I-ai spus acele cuvinte magice?” Iată ce mărturisiri a făcut concurentul și cum a reacționat Cristina!

Întrebați de către Bianca Comănici ce defecte au descoperit unul la celălalt de când s-au mutat împreună, Emanuel a fost foarte sincer și a dezvăluit că iubita lui nu este prea matinală și îi ia destul de multă să o trezească dimineața.

Mai ales că s-au mutat în Capitală, tânărul își dorește să fie cât mai activ.

„Dimineața, mai ales dacă avem ceva de făcut, uite cum a fost astăzi, noi trebuia să ajungem la fix, am zis hai că poate ajungem și cu 10-15 minute mai devreme, bine, a fost și trafic în București, am văzut cum este acum, dar, ea are un obicei dimineața de a nu se trezi, adică sună alarma de 50 de ori și îi spun ”bebe, haide, trezește-te...bebe,

ești ok” și se alintă jumătate de oră în pat...Ar trebui să facem o rutină, să ne trezim, să facem...mai ales aici în București. Trebuie să încercăm să fim cât mai activi”, a dezvăluit Emanuel, în cadrul emisiunii ”Culisele Iubirii”.

Citește și: Andrei, replici acide la adresa Nataliei și a lui Marinel! „Teoria lui Andrei e că tu ai avea o relație afară!” Aflați cum va reacționa concurenta, vineri, 10 februarie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?