EXCLUSIV! Emily Burghelea și-a creștinat fiica. Ce nume va purta fetița

Author: Ana Dinu
Actualizat: 03 sep 2021, 17:25
EXCLUSIV! Emily Burghelea și-a creștinat fiica. Ce nume va purta fetița Foto(4)
Ce nume va purta fiica lui Emily Burghelea
Sursa: Instagram

Este zi de mare sărbătoare în familia lui Emily Burghelea. Vedeta s-a căsătorit religios cu partenerul ei, iar, totodată, au creștinat-o și pe micuța lor. Ce nume va purta fetița?

Emily Burghelea și Andrei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care s-a materializat cu venirea pe lume a fiicei lor. În urmă cu mai bine de șase luni, vedeta a devenit mămică pentru prima dată, iar acest rol i se potrivește de minune. Astăzi este o zi cu dublă semnificație pentru fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!”, s-a căsătorit religios cu partenerul său și au creștinat-o pe micuța lor.

Ce nume va purta fetița lui Emily Burghelea

Emoțiile au atins cote maxime în această zi pentru Emily Burghelea. Este o zi cu o semnificație aparte care i-a umplut sufletul de împlinire și bucurie. Astăzi, vedeta și-a unit destinul cu bărbatul vieții ei, și, totodată, au boteza-o pe fetița lor.

Încă de la primele ore ale zilei, blondina a început pregătirile pentru cea mai importantă zi din viața ei.

Aceasta a realizat mai multe filmulețe pe contul de Instagram în timp ce se pregătea pentru cel mai important eveniment din viața ei. Aceasta a optat pentru un machiaj natural, părul lejer, câteva bucle simple.

Emily a optat, de asemenea, pentru o rochie simplă albă, pe corp, cu o crăpătură imensă care i-a pus trupul în evidență. Trebuie amintit faptul că vedeta a născut în urmă cu doar câteva luni, iar silueta ei s-a refăcut extrem de repede, semn că a acordat o atenție sportită fizicului ei.

Încă de când s-a născut fetița lor, blondina și partenerul ei, Andrei, nu au vrut să dezvăluie ce nume va purta micuț, până la botez. Ei bine, astăzi este ziua momentelor frumoase și a dezvăluirilor uimitoare.

Citeste si: Emily Burghelea, dezvăluiri de senzație despre viața de mămică. Cum reușește vedeta să facă față greutăților pe care le întâmpină în creșterea fetiței sale

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În urmă cu doar câteva momente iubitul lui Emily Burghlea a postat pe pagina de Instagram prima imagine cu micuța creștinată, iar fotografia a fost însoțită de un mesaj uimitor.

”Ea este Amedea”, a scris iubitul lui Emily în descrierea fotografiei.

Se pare că vedeta și iubitul ei au ales un nume cu totul special pentru micuța lor, care i se potrivește de minune și care a meritat așteptarea.

Emily Burghelea, mesaj emoționant pe rețelele de socializare

Emily Burghelea a făcut public primul mesaj după cele mai importante evenimente din viața ei. Vedeta și-a așternut gândurile într-un mesaj emoționant, pe care l-afăcut public pe contul de Instagram.

”Dumnezeu ne-a binecuvantat! Impreuna pana la sfarsitul veacurilor! ♥️ Va iubesc pana la cer si inapoi! Sunteti sufletul si inima mea si viata mea! ♥️ Faceti amandoi parte din mine si va iubesc infinit si neconditionat! ♥️Cea mai emotionanta zi din viata mea….

Surprinsa in imagini! #forever ♥️ Inainte sa intrebati, numele fetitei l-a anuntat @iubitul_lui_emily in ultima postare! ♥️”, a fost mesajul pe care Emily l-a publicat pe Instagram.

Citeste si: EXCLUSIV! Primele imagini de la nunta lui Emily Burghelea. Cum a aratat mireasa in ziua cea mare

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?