EXCLUSIV! Fiica artistei Floarea Calota este actrita la Teatrul Nottara! Ioana: «Chiar daca nu castig multi bani, iubesc la nebunie aceasta meserie»

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:04

Cantareata Floarea Calota este mandra nevoie mare, caci fiica ei, Ioana, este o actrita talentata. Putini stiu ca tanara lucreaza inca din 2003 la Teatrul Nottara si incearca sa se descurce fara ajutorul mamei sale, dupa cum ea ne-a declarat.

Cantareata Floarea Calota este mandra nevoie mare, caci fiica ei, Ioana, este o actrita talentata. Putini stiu ca tanara lucreaza inca din 2003 la Teatrul Nottara si incearca sa se descurce fara ajutorul mamei sale, dupa cum ea ne-a declarat.

Cu toate ca multi se asteptau ca Ioana sa urmeze o cariera muzicala, ea fiind incurajata in acest sens atat de prieteni, cat si de familie, iata ca Ioana si-a dorit sa devina actrita si a pastrat muzica doar pe post de hobby.


Ioana este angajata a Teatrului Notara, iar acolo, pe scena, simte ca si-a gasit locul. Fiica Floarei Calota ne-a marturisit ca meseria de actor nu este una foarte bine platita, insa uita de neajunsuri cand este in fata publicului.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/fete-facebook-02b47ec7a53b1a3a87b55485f0ae23b9.jpg
“Am incercat sa imi fac o cariera fara ajutorul nimanui. Mama este o cantareata cunsocuta, insa nu am mizat pe lucrul asta. Am vrut sa invat sa ma descoper, sa imi dau seama ce imi doresc sa fac pe viitor.
Am muncit pentru asta.
Am terminat facultatea de teatru, iar din 2003 lucrez la Teatrul Nottara.

Imi place si muzica, mai cant uneori pentru prieteni, dar nu mi-am dorit sa fiu cantareata, ci actrita. Multi se asteptau sa devin cantareata, insa, dupa cum am zis, am vrut sa-mi urmez instinctul. Nu imi pare rau de nimic, iubesc la nebuie ce fac, chiar daca nu este o meserie foarte bine platita.
O fac din pasiune si cred ca actoria ma reprezinta”
, a declarat Ioana Calota, in exclusivitate, pentru Wowbiz.ro.

Pe Ioana o putem vedea diseara in piesa “Feisbuc” in clubul La Scena. Fiica Floarei Calota impreuna cu cateva colege de la Teatrul Nottara vor sa arate ce parere au ele despre reteaua de socializare. Piesa de teatru “Feisbuc” este scrisa de Diana Iarca si este inspirata din viata lor personala.
Alaturi de Ioana joaca Diana Iarca, Marina Neagu si Laura Anghel, in regia lui Alexandru Jitea.
( Larisa Ciuta)

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/320334-10151194058547910-710155326-n-f671449c40674eedc790dc2fd88d2246.jpg

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.