Exclusiv! Fiica Ronei Hartner, interzis la TikTok: "I l-am șters, este cel mai superficial. Toți imbecilii stau acolo și se martirizează"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 05 iun 2023, 03:15

Cum se intelege Rona Hartner cu fiica ei

Sursa: Instagram

Rona Hartner are o relatie foarte stransa cu fiica ei, Rita Sumalya, acum adolescenta, in varsta de 13 ani.

Ca orice adolescent, Rita Sumalya își permite oareșce libertăți, însă nebunatica actriță și cântăreață, Rona Hartner, a dat din casa, în exclusivitate pentru kanald.ro și a dezvăluit faptul că fiica ei nu i-a ieșit niciodată din cuvânt, fiind mereu conștiincioasă și mai presus a știut mereu ce este bine și ce este rău, reușind să facă o distincție clara în libertățile care îi pot fi benefice și cele care nu.

Cum se intelege Rona Hartner cu fiica ei adolescenta

Citeste si: Exclusiv! Otilia Bilionera își dorește să devină mamă: "Am 30 de ani, vreau un copil, însă nu am găsit bărbatul potrivit"

"Ea își mai asculta mama, dar eu o învăț să nu fie ascultătoare că un cățel. Vreau să își spună și ea punctele de vedere și ce are nevoie să facă, dar să fie ascultătoare și să ne urmeze că părinți pentru că la vârstă asta se definește feminismul familial.

Este foarte important să știi că aparții unei familii, cu niste tradiții că daca nu ești a nimănui, ai un sentiment de orfelinat. I-am insuflat adevărul, corectitudinea, din nefericire i-am transmis și timiditatea mea, dar corectitudinea și adevărul să fie reale. Fata mea nu poate să minta, nu știe să minte. Daca o întreb, îmi spune și tot ce a făcut. Este o tipa analitica încât ar putea să fie și psiholog."

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Rona Hartner i-a interzis fiicei sale accesul pe TikTok

Cât privește rețelele sociale, fiica Ronei Hartner are acces la toate, mai puțin la TikTok cu care actriță nu este deloc de acord: "Nu are voie TikTok, este cel mai schizofrenizant lucru și cel mai superficial.

Se vrea imediatitate, acum rad, acum plâng și toți imecilii stau acolo și se martirizează. Nu a protestat. Are voie la Instagram, însă cu foarte mare atenție, o verific pentru își dau telefonul unul la celalalt și daca ți-l ia cineva, este foarte periculos. Noi trebuie să îi păzim. S-a făcut o statistica mondiala, părintele mai vorbește concret cu copilul un minut și 45 de secunde pe zi,
a dezvăluit Rona în exclusivitate pentru kanald.ro.

Fiica Ronei Harter are 13 ani și este rodul iubirii actriței cu dansatorul argentinian Rocco Sedano. De Sărbători, cei doi părinți petrec împreună pentru binele copilului și au o relație foarte buna, mai ales după divorțul de fostul ei soț, Herve.