Exclusiv! Fiul Grațielei și al lui Andrei Duban pune voci pentru filmele de desene animate de la Disney și Netflix: "Este foarte dedicat în tot ce face"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 21 iun 2023, 01:50

Gratiela si Andrei Duban, mandri de fiul lor

Sursa: Instagram

Armin, fiul coprezentatoarei "Se striga darul", emisiune difuzata de Kanal D in fiecare duminica de la ora 23:00 si al actorului Andrei Duban isi face mandri parintii.

Într-un interviu acordat pentru kanald.ro, Gratiela Teohari Duban a dezvăluit cât de mandra este că mama de fiul ei și al actorului Andrei Duban, Armin, acum în vârstă de 10 ani. Pustiul este în elementul lui atunci când dublează voci pentru filmele de desene animate de la Disney și Netflix, semn că le calca pe urme celor doi părinți, însă spune mama lui, Armin nu vrea să audă de actorie.

Fiul Gratielei si al lui Andrei Duban dubleaza vocile unor personaje de la Disney si Netflix

"Armin este un copil foarte cuminte. Îmi amintesc că atunci când avea 4 ani a colorat tot peretele din dormitor cu pixul și când l-am întrebat ce a făcut acolo mi-a spus. I-am explicat faptul că peretele trebuie să rămână alb și dacă mai vrea să deseneze "tutubeu" să-mi ceara o foaie de hârtie.

Dar nu-mi aduc aminte să fi făcut alte pozne când era mai mic.

Citeste si: Exclusiv! Cum s-a schimbat viața Deei Codrea după ce a devenit mămică: "Eram o perfecționistă, acum copilul mă învață să iau lucrurile cum vin"

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

A început să fie la fel de glumeț că Andrei.

La maturitate sper că își vă pastra calitățile de acum. Este foarte sensibil. Îl văd dedicat în tot ceea ce vă face. Acum pune voci pentru filme de desene animate pentru Disney, Netflix și când merge la studio este implicat total.

Gratiela Duban: "Este pasionat de jocurile video și își dorește să devina gamer" 

El spune că nu ar vrea să fie actor.

Este pasionat de jocurile video și își dorește să devina gamer, însă i-am explicat că asta nu este o profesie, este mai mult un hobby și unii au avut noroc să îl transforme în job. De curând l-am dus la un loc de joaca unde copiii pot experimenta diverse meserii, să fie polițiști, detectivi, pompieri. I-au plăcut polițistul și pompierul, însă vom vedea ce își va dori în viitor să facă," a
povestit Gratiela extrem de mandra, dar și foarte amuzata de amintirile pe care le-a creat împreună cu fiul ei.