EXCLUSIV! Flavius, declarații în premieră după ce a părăsit Casa Iubirii. Ce spune despre o posibilă relație cu Dori: "Doar timpul va decide!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 02 mai 2022, 17:44

Flavius, primele dezvaluiri despre relatia cu Dori dupa ce a fost eliminat de la Casa Iubirii

Sursa: Instagram

Flavius, unul dintre cei mai râvniți concurenți de la Casa Iubirii, a vorbit în exclusivitate pentru kanald.ro despre relația cu Dori.

În urma cu câteva zile, Dori și Flavius au luat pe toată lumea prin surprindere cu sărutul pătimaș pe care l-au avut în Camera Roșie. Însă, concurentul a luat hotărârea că vrea să părăsească reality-show-ul având parte de o despărțire emoționantă în Gala care tocmai a fost difuzata. Plecarea lui Flavius s-a lasat cu regrete și multe plansete." Vă mulțumesc că mi-ați înțeles dorința și că ați înțeles că vreau să fac altceva.

Locul meu nu este aici. Sper să ne revedem cu bine! A fost o experiență super frumoasă", a declarat concurentul înainte să părăsească. 

Citeste si: EXCLUSIV! Flavius de la Casa Iubirii a stat 3 luni în India. Unul dintre cei mai vânați concurenți de pe TikTok este model

Ce se va intampla cu relatia dintre Flavius si Dori

Starul TikTok-ului și-a luat rămas și de la Dori, cea pentru care începuse să nutrească sentimente mult mai profunde. Frumoasa concurenta a vărsat și ea câteva lacrimi, însă Flavius a declarat la un moment dat că atunci când ei doi s-au sărutat, s-a asigurat că ea nu vă suferi în momentul când el va parasi Casa Iubirii.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

După ce a ieșit din Casa Iubirii, Flavius a dezvăluit în excluisvitate faptul că el vă pleca o perioada și daca și Dori vă ieși din competiție, doar timpul vă decide daca relația lor vă merge mai departe: "Cred că ne-am fi atașat mult mai mult daca aș fi rămas în casa și formam un cuplu. Nu stiu daca aș avea o relație cu ea, doar timpul ar putea să decidă.

În momentul de fata, voi pleca, doar când mă voi întoarce, voi vedea ce vă fi", a fost declarația lui Flavius, în exclusivitate pentru kanald.ro.

Citeste si: EXCLUSIV! Unde învață David, fiul Andreei Mantea: "Slavă Cerului, nu ne-am lovit de problema asta pentru că mi-a fost teamă!"

Flavius a fost eliminat din Casa Iubirii in urma Galei

”Câte mesaje frumoase am primit din partea voastră și emoționante, pentru că mi-ați spus că ați plâns pentru că am plecat. Mă bucur că ați văzut dincolo de aparențe și vă mulțumesc că ați văzut dincolo de aparențe. Simțeam că nu mai sunt 100% conectat acolo și nu mai avea sens să stau, cel puțin în momentul de față. Eu o să-mi urmeze drumul, o să-mi creez drumul”, a

declarat Flavius după eliminare.