EXCLUSIV! Flavius, detalii picante din culisele relației cu Anca. Fostul concurent de la ”Casa Iubirii” a dezvăluit motivul real al separării: ”Era mai mult într-o relație cu Casa Iubirii decât cu mine”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 02 feb 2023, 10:34

”Anca era mai mult într-o relație cu Casa Iubirii decât cu mine”

Sursa: Instagram

Flavius a dat cărțile pe față și a făcut dezvăluiri inedite din culisele relației cu Anca. Fostul concurent de la ”Casa Iubirii” a mărturisit că nu mai formează un cuplu cu șatena.

Flavius și Anca și-au spus „adio” la scurt timp după marea finală a primului sezon ”Casa Iubirii”. Fostul concurent a vorbit deschis despre relația cu fosta lui iubită, mai mult, a mărturisit care a fost motivul real al separării.

Flavius nu se mai simțea iubit de Anca

Flavius a fost invitat în emisiunea moderată de Bianca Comănici ”Culisele Iubirii”, unde a dat cărțile pe față și a spus totul despre relația pe care a avut-o cu Anca, ba mai mult, a precizat că nu mai vede cale de împăcare între ei.

Acesta susține că nu se mai simțea iubit, iar distanța era un impediment în calea relației lor.

”(n.r. Mai vreți să dați o șansă relației?) În momentul ăsta, actual, nu ne mai dăm o șansă, cel puțin din punctul meu de vedere. Ne-am despărțit!...Oamenii vor spune că am fost cuplu doar pentru emisiune, atât a durat, doar o zi...Eu chiar am simțit ceva real și ea cred că a simțit, acum o să vorbesc doar în numele meu...Cred

că relația asta am amplificat-o foarte mult în capul meu, mi-am dorit foarte mult să am pe cineva... Nu mă mai simțeam iubit”,
a spus Flavius despre relația cu Anca, în cadrul emisiunii ”Culisele Iubirii”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: EXCLUSIV! Sorin a dat cărțile pe față și a spus totul despre prietenia cu Flavius: ”Am înțeles că nu vrea să mai audă de mine” Ce l-a determinat pe Flavius să se îndepărteze de câștigătorul primului sezon Casa Iubirii

De ce s-au despărțit, de fapt, Flavius și Anca

Flavius este de părere că relația cu Anca era mai mult o proiecție a minții sale, căci își dorea foarte mult să fie cu cineva, însă, în final, a realizat că Anca era mai mult într-o relație cu emisiunea decât cu el.

”Hai să fim sinceri, ți-o dau pe față, Anca era mai mult într-o relație cu Casa Iubirii decât cu mine, vă jur.

De mai mute ori mi-a dat de înțeles că era mai mult într-o relație cu ce se întâmpla acolo decât cu mine”, a mai spus Flavius despre Anca.

Citește și: Sorin și Nicoleta au celebrat șase luni de relație! Concurentul i-a pregătit o surpriză de zile mari iubitei sale: ”Vreau să te întreb aici și acum” Cum a reacționat Nicoleta