EXCLUSIV! Florin Salam, DECLARATII SOCANTE: "Au zis ca ma IMPUSCA, erau trimisi de cineva!"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:30

Florin Salam a trecut prin clipe cumplite! Manelistul povesteste ca a fost amenintat cu arma de trei barbati dintr-un violent clanul interlop. In miez de noapte, in plina strada, s-a trezit cu o arma indreptata asupra lui.

Manelistul e convins ca ar fi putut sa-si piarda viata daca unul dintre membrii trupei sale nu-i sarea in ajutor. Nu poate uita acele momente. A ramas traumatizat.

 

De la ce a pornit tot scandalul? Nici Florin Salam nu stie prea bine. El crede ca banii fara numar castigati la spectacole i-au atras si foarte multi dusmani.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Se

pare ca nu e prima data cand manelistul este amenintat. El crede ca a devenit tinta preferata a interlopilor, care il urmaresc de luni intregi.

 

Dupa acest incident, Florin Salam a luat o decizie radicala. Va fi insotit peste tot de garzi de corp. Atat el, cat si familia lui.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.