EXCLUSIV: Florin Salam, IN LACRIMI! "Orice om greseste in viata"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:42

Implicat in plin scandal al drogurilor, Florin Salam a transmis un mesaj fanilor sai. Vizibil afecat, bulversat si in lacrimi, cantaretul a marturisit ca a gresit.

"Sa va dati si voi seama cate persoane sunt care vor sa-mi faca rau pentru nimic. Daca ar avea vreun motiv, nu mi-ar fi parut rau, dar n-au nici un motiv si vor sa distruga un om care munceste de atatia ani si vrea sa-si creasca copiii frumos! Un om greseste in viata, stim, dar important este sa nu faci rau celui de langa tine!Gresesti, suporti greselile, ti le tragi singur.

Nimic n-o sa-mi dea stop in muzica, cariera mea, pentru ca muzica e viata mea. Iubesc copiii si apoi imediat muzica, e viata mea", a spus Florin Salam.

Prezenta in platoul emisiunii WOWbiz, Minodora a declarat ca Florin Salam are cu siguranta foarte multi dusmani, care vor sa ii faca rau.

"Dovada faptului ca are dusmani: la o cantare cineva l-a lovit, a vrut sa-l omoare.
Asta e o dovada ca are dusmani, ca exista oameni care vor sa il distruga. Fie ca le convine sau nu, Florin este un adversar big-time. Nu cred ca se mai naste cineva la nivelul lui", a spus Minodora.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”