Exclusiv! Fuego, dezvăluiri dureroase despre tatăl său: "Mi-a murit de foarte tânăr!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 01 sep 2023, 01:50

Fuego isi adora tatal

Sursa: Captură YouTube

Cantaretul si-a deschis sufletul intr-o zi mare pentru romani, chiar de 1 Decembrie, si a vorbit despre familie si traditiile din Ardeal, locul sau de bastina.

Fuego este un împătimit al mâncării după cum recunoaște chiar el într-o ediție exclusiva de 1 Decembrie de pe canalul wownews, acolo unde abia s-a abținut să nu guste din bunătățile pregătite cu drag pentru el. Când a venit vorba de mâncarea tradițională din Ardeal, Paul Surugiu, pe numele sau adevărat, a recunoscut cu emoție în glas că îi este foarte dor de casa părinteasca, acolo unde de Crăciun tatăl sau pregătea diferite feluri sau bucate ardelenești.

Și când vorbi despre tatăl sau, Fuegu nu s-a sfiit să își descarce sufletul având în vedere că părintele sau a plecat la cele veșnice destul de devreme.

Fuego:" Tata mi-a transmis doar tradițiile, eu nu moștenesc de la el vocea!"

Citește și: Exclusiv! Fuego, dezvăluiri despre ținutele extravagante pe care le poarta în concerte: "Am peste 500 de costume, nu mai am unde să le pun"

"Tatăl meu avea o problema din gena. Ai mei nu au murit de cancer sau alte boli, au avut probleme cardiace și am început să mă controlez și eu. Atunci tehnica medicala nu era ce e acum. Atunci, nu aveai posibilitatea să te controlezi. Un lucru este sigur, noi suntem trecuți de vârstă de 40 de ani, trebuie să te întreții cu niste medicamente care sunt ușor de luat.

Am avut o deficienta de vitamina D. Tata mi-a transmis doar tradițiile, eu nu moștenesc de la el vocea, ci de la mama o moștenesc. Ea canta la "Cântarea României." Și astăzi mama canta. Cu mama cântam în casa. Luam casete și le înregistram cu noi."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Paul Surugiu, copilarie cu suisuri si coborasuri

Paul a povestit că au fost momente de neuitat petrecute cu părinții sai în copilărie când au avut mese îmbelșugate și cate doi porci de crescut, dar și momente mai puțin plăcute atunci când poate avea pe masa o felie de pâine cu untura în loc de unt. Însă un alt lucru care l-a măcinat atunci când a fost copil a fost momentul când nu și-a putut sărbători ziua de naștere, pe 23 august pentru că trebuia să fie la defilare cu stegulețul în

mana, căci pe acea data în vremea comunismului se sărbătorea Ziua României.

 

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.