EXCLUSIV - Gabriela Cristea Toader, din CULISELE primei sedinte foto impreuna cu sotul ei! VIDEO si FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:39

Gabriela Cristea Toader impreuna cu sotul ei, Marcel Toader au realizat prima sedinta foto impreuna.

Prezentatoarea emisiunii Draga mea prietena a povestit ca s-a simtit minuntat la sedinta foto, ba mai mult a fost ca acasa. M-am simtit ca casa pentru ca si acolo intampinam aceleasi situatii. In momentul in care plecam undeva facem ca acelasi lucru ca sa ne pregatim. Eu m-am simtit minunat, confortabil. 

Marcel Toader, sotul Gabrielei, marturiseste ca a si facut o mica proba cu o seara inainte de sedinta foto.
Gabi a venit de la o petrecere si statea intinsa pe canapea si se demachia, iar eu faceam probe, asa, parada modei. Marcel a considerat ca e momentul sa faca asta si a facut exact cand a simtit el. Va spun eu, m-am decis cand am simtit vreo 16 kg in minus, a spus sotul Gabrielei.

Cei doi sunt mai indragostiti ca oricand si adora sa isi petreaca timpul impreuna si recunosc ca pleaca mai mereu in vacante sau minivacante.
Locul preferat unde merg ori de cate ori vor sa isi incarce bateriile este Sibiul. Insa acum Gabriela vrea o vacanta relaxanta la soare, la mare unde sa stea cu burta la soare, cum marturiseste ea. 



 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.