Exclusiv! George a luat legătura cu Xenia după ce s-a întors din Spania. Ce se întâmplă între ei, de fapt

Author: Alice Popescu

In ce relatie sunt acum George si Xenia

Sursa: Instagram

George si Xenia s-au revazut dupa ce fostul concurent de la Casa Iubirii s-a intors din Spania.

Fostul concurent de la Casa Iubirii s-a întors din Spania după ce relația cu Maria nu a mai funcționat. Maria, la rândul ei, a dezvăluit că el avea oricum de gând să se întoarcă lucru care nu i-a fost pe plac, mai ales că ea renunțase la job-ul din Romania special pentru a fi împreună cu George. După ce apele s-au mai liniștit și George a venit în Romania, fostul concurent a vorbit deschis și despre întâlnirea cu Xenia despre care a spus că o simpatiza încă de când se afla în Casa și de când s-au revăzut în club.

George recunoaste ca s-a intalnit cu Xenia

Citește și: Exclusiv! George aruncă bomba despre Maria: "Ea are un iubit cu care s-a mutat de când am plecat eu din Spania"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

"După ce am venit am mai discutat cu Xenia, a

dezvaluit George pentru Culisele Iubirii. Intre noi nu ar putea fi nimic decât o relație de prietenie și chiar suntem prieteni, ne înțelegem. Nu vorbim așa de des să spun că suntem prieteni buni, dar daca ne vedem stam la o poveste, discutam. Nu m-am întâlnit și nu am vorbit cu niciun alt concurent. Cu Bogdan am vorbit acum câteva zile. Eu nu i-aș vedea pe Xenia și pe el împreună." 

Maria il place pe Alin? Ce spune George

Bianca Comanici i-a dezvăluit lui George că Maria i-a dat un mesaj lui Alin după ce concurentul a fost eliminat de la Casa Iubirii și l-a întrebat cum se simte. George nu a părut deloc surprins de acest fapt pentru că Alin este un bărbat foarte arătos și posibil că Maria să-l fi plăcut: "Nu este deloc exclus!"