Exclusiv! George aruncă bomba despre Maria: "Ea are un iubit cu care s-a mutat de când am plecat eu din Spania"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 20 sep 2023, 00:45

George o da de gol pe Maria

Sursa: Instagram

George, fostul iubit al Mariei, o da de gol pe fosta concurenta de la Casa Iubirii si face dezvaluiri in premiera despre ea.

Fostul concurent de la Casa Iubirii a dezvăluit că niciodată nu a considerat că se afla într-o relație oficiala cu Maria, neconsiderand-o iubita lui. Nici când au plecat împreună în Spania, George nu a vrut să o considere pe Maria drept iubita lui ci doar a vrut să vadă daca relația lor funcționează și daca se pot înțelege. Mai mult, George spune că nu i-au plăcut unele lucruri în ce o privește pe Maria și a nume reacțiile ei atât din Casa cât și din afara subliniind faptul că ea nu s-ar fi schimbat prea mult nici în afara competiției matrimoniale.

Fostul concurent a mai dezvăluit și un alt amănunt despre Maria și anume că are deja un iubit, un tânăr pe care chiar îl cunoaște.

Citește și: Exclusiv! Alin, primele dezvăluiri după ce a fost eliminat de la Casa Iubirii: "A fost o lovitură, am fost devastat!"

George o da de gol pe Maria si dezvaluie ca deja are un iubit

"Ea s-a mutat cu iubitul ei în ziua în care eu am plecat în Romania, adică pe 6 noiembrie, a dezvaluit George pentru Culisele Iubirii. Era de dinainte cu el de când era în Spania. Ea nu mai locuiește de o luna și ceva cu rudele mele din Spania. Pe el îl stiu din vedere, m-am întâlnit de câteva ori.

Se cunoaște cu familia mea fiind acolo mulți romani. Nu este un membru din familia mea. Pe ea nu o mai urmăresc pe niciun cont de socializare. Mi-au mai trimis oamenii clipul cu iubitul ei. Nu stiu ce gândește ea, probabil că este fericita. Dar m-a amuzat mesajul ei de pe video, dar cred că e fericita."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Exclusiv! Gestul Biancai l-a lăsat pe Alin mut! Ce a făcut concurenta după ce iubitul ei a fost eliminat de la Casa Iubirii: "A fost puțin ciudat că ea îi punea întrebări"

George si Maria au format un cuplu pentru scurt timp

Cei doi au rezistat nu mai mult de o luna în afara Casei Iubirii desi au încercat să se apropie mai mult și să formeze un cuplu.

Au fost plecați în Spania, însă lucrurile au luat o alta întorsătură pentru fiecare. George s-a întors în Romania, iar Maria a rămas acolo facandu-și deja o alta relație.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.