Exclusiv! George de la Casa Iubirii are o iubită misterioasă: "Este o femeie în adevăratul sens al cuvântului"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 22 dec 2022, 18:19

George si-a facut o noua relatie

Sursa: Instagram

Fostul concurent de la Casa Iubirii a dezvăluit că și-a făcut o relație, însă nu vrea să vorbească despre noua lui cucerire pentru că nu este nimic oficial.

George, fostul concurent de la Casa Iubirii, nu vrea să dea mai multe detalii despre noua lui cucerire decât că este o "femeie în adevăratul sens al cuvântului," după cum a povestit pentru Culisele Iubirii. Relația lui cu Măria nu a funcționat desi și-au mai dat o șansă și au plecat împreună în Spania unde se pare că în loc să se sudeze, s-a destrămat, fosta concurenta luând decizia să rămână pentru moment acolo.

Cei doi și-au spus adio definitiv, George intorcandu-se la Cluj, iar Măria facandu-și un nou iubit cu care s-a mutat după cum a povestit fostul ei iubit.

George si-a facut o noua relatie

Citește și: Exclusiv! Andreea Mantea, cu ochii în lacrimi când a povestit ce a scris David cu câteva zile înainte de Crăciun: "Am rămas blocată. Mă așteptam și la o doza de superficialitate"

"Ea s-a mutat cu iubitul ei în ziua în care eu am plecat în Romania, adică pe 6 noiembrie, a dezvaluit George pentru Culisele Iubirii. Era de dinainte cu el de când era în Spania. Ea nu mai locuiește de o luna și ceva cu rudele mele din Spania. Pe el îl stiu din vedere, m-am întâlnit de câteva ori.

Se cunoaște cu familia mea fiind acolo mulți romani. Nu este un membru din familia mea. Pe ea nu o mai urmăresc pe niciun cont de socializare. Mi-au mai trimis oamenii clipul cu iubitul ei. Nu stiu ce gândește ea, probabil că este fericita. Dar m-a amuzat mesajul ei de pe video, dar cred că e fericita."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

George nu are inca planuri de Craciun sau Revelion

George a recunoscut că și el și-a refăcut viață și are pe cineva, însă nu vrea să dea mai multe detalii pentru că încă nimic nu este oficial în legătură cu femeia care îi merita atenția: "Poate o să vin cu ea la București sau singur. Eu sunt omul care nu își face planuri.

Mă gândesc ce voi face, aș vrea să merg la tara la colindat, îmi este dor. Mergem mai mulți de la oraș. De Revelion, nu stiu, poate la o cabana, undeva, a dezvăluit George.

 

 

Taguri: