Exclusiv! Gestul Biancai l-a lăsat pe Alin mut! Ce a făcut concurenta după ce iubitul ei a fost eliminat de la Casa Iubirii: "A fost puțin ciudat că ea îi punea întrebări"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 14 sep 2023, 06:55

Gestul Biancai l-a pus pe ganduri pe Alin

Sursa: Captură YouTube

Bianca a ramas in Casa Iubirii in timp ce Alin a fost eliminat dupa votul decisiv al lui Ionut, partenerul Larisei.

Chiar daca a fost eliminat de la Casa Iubirii, Alin o așteaptă pe Bianca și mai mult, își dorește că ea să plece din reality-show-ul în care s-au cunoscut pentru a fi împreună. Însă, fostul concurent mai știe și faptul că acest lucru este cam imposibil deoarece iubita lui este apreciata de către public și vă fi votata în continuare ceea ce înseamnă că mai are de așteptat până să o strângă în brațe.

Alin, cotrariat de gestul Biancai dupa ce a fost eliminat

Citește și: Exclusiv! Alin, primele dezvăluiri după ce a fost eliminat de la Casa Iubirii: "A fost o lovitură, am fost devastat!"

Cu toate acestea, Alin a fost destul de dezamgit in momentul in care Bianca i-a cunoscut pe baietii cei noi care au intrat in Casa Iubirii si pe unul l-a luat la intrebari mai amanuntite:" Nu pot să zic că am simțit gelozie, dar a fost puțin interesant.

Primul băiat, Bogdan, a fost ok, dar am văzut că ea l-a luat puțin cam tare. A fost puțin ciudat că ea îi punea întrebări, să afle mai multe chestii. După personalitatea mea, pe mine dacă nu mă interesează de o persoană, nu o întreb. Știu că era nou-venit, că încerci să îl faci confortabil, poate așa e caracterul ei, dar a fost puțin deranjant. Totuși nu cred că a interesat-o, a făcut-o să se simtă ok."
, a mărturisit Alin, la Culisele Iubirii.  

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Insa, un lucru este cert, Alin este indragostit de Bianca si o admira foarte mult pentru felul ei de a fi si pentru modul in care priveste lucrurile:" "Eliminarea mea nu reprezintă o despărțire, doar o dezamăgire că nu mai sunt cu ea acolo.

O să o aștept afară. Noi încă suntem un cuplu. Eu sper ca ea să nu se schimbe sau să se întâmple ceva acolo, că știu că în casă se mai fac jocuri, să nu pice din greșeală într-un joc cu subînțeles, chestii care să ne afecteze nouă relația, a mai spus Alin. 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?