EXCLUSIV! Horia Tecau nu este singurul tenisman din viata Andreea Raicu! Diva s-a iubit si cu Razvan Sabau!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 nov 2020, 08:40

Surpriza de proportii! Andreea Raicu traieste o poveste de dragoste, alaturi de cel mai in voga tenisman al momentului, Horia Tecau! Pentru cei care nu stiu insa, diva de la PrimaTV s-a mai iubit cu un manuitor al rachetei, o alta vedeta a acestui sport, Razvan Sabau!

Surpriza de proportii! Andreea Raicu traieste o poveste de dragoste, alaturi de cel mai in voga tenisman al momentului, Horia Tecau! Pentru cei care nu stiu insa, diva de la PrimaTV s-a mai iubit cu un manuitor al rachetei, o alta vedeta a acestui sport, Razvan Sabau!

Surse WOWbiz.ro sustin ca Andreea si Razvan s-ar fi cunoscut la un Open International de Tenis de la Bucuresti, pe vremea cand turneele acestea erau organizate de Sever Muresan.
Raicu era fotomodel si castigase cateva concursuri de frumusete, lucru ce o facea sa aiba lipici la vedetele momentului. Printre acestea si Razvan Sabau, considerat in anii 2000, cel mai bun jucator al Romaniei.

Intre cei doi a fost o dragoste la prima vedere, iar cuplul lor parea in opinia jucatorilor din “sportul alb” unul foarte frumos, cu sanse mari de a se ajunge la altar. Din pacate, iubirea nu a durat foarte mult, desi Razvan o lua pe Andreea peste tot cu el, la turneele din tara si din strainatate.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/razvan-sabau-1-copy-b1c21267f3d4991323c14e08a27743cc.jpgGurile rele spun ca Razvan era o fire dificila si cu greu ii intrai in voie. Andreea, in schimb, era joviala, dar si un pic rasfatata. Asa se face ca, aflati in strainate, la o petrecere data la finalul unui turneu de tenis, cei doi au avut o cearta epocala din cauza…tinutei pe care a vrut sa o poarte diva. Surse de la fata locului spun ca Raicu ar fi ales atunci sa se imbrace intr-o rochita foarte scurta, care lasa sa i se vada chilotii!!! Nervos, Razvan i-ar fi cerut sa abordeze alt gen de haine, nu asa
de frivole. Cum Andreea nu a vrut sa se schimbe, cei doi s-au certat foarte tare. Au ajuns chiar la vorbe grele si, spun aceleasi surse, Razvan ar fi recurs si la gesturi care nu onoreaza un barbat. Concret, tenismenul i-ar fi dat un sut in fund, apoi i-a spus textual ca relatia lor s-a sfarsit!

Contactat telefonic de reporterii WOWbiz.ro, Razvan Sabau nu a vrut sa comenteze nimic despre Andreea Raicu.
“Nu vreau sa vorbesc despre Raicu, nu ma intereseaza acest subiect. Oricum, au trecut atatia ani, nici nu ma mai intereseaza”, a spus Sabau, acum retras din activitatea competitionala.


Barbatii din viata Andreei Raicu: Cristi Chivu, Tudor Chirila si Tudor Vasile!

Chivu a acuzat-o de infidelitate

Andreea si Chivu au avut o relatie extrem de mediatizata. S-au cunoscut la o emisiune moderata de ea la PrimaTV si au fost impreuna mai bine de doi ani.
Cand toti spuneau ca bat clopotele de nunta, fotbalistul i-a dat papucii, sustinand ca Andreea a fost la o petrecere alaturi de un alt barbat.

Tudor Vasile a preferat-o pe Maria Marinescu

Fiul fostului premier Radu Vasile a avut o idila cu nabadai cu Andreea Raicu. Cei doi s-au imprietenit, avand acelasi cerc de prieteni, dar cand era dragostea mai mare, Radu, un cunoscut playboy monden, a preferat-o pe Maria Marinescu, rivala de-o viata a Andreei.


Tudor Chirila, o relatie imposibila

Iubirea cu Tudor Chirila a fost cea mai intensa pentru Andreea. In ciuda faptului ca erau total diferiti, el…un trubadur nonconformist, ea…o lady, dragostea lor a durat destul de mult. S-au despartit si s-au impacat de nenumarate ori, insa, intr-un final, au ajuns sa nu se mai suporte sau mai bine zis, nu au putut sta separat, dar nici impreuna!
( Cornelia Ionescu)

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.