EXCLUSIV! Iasmina Halas îi dă lovitura fatala lui Mihai Florea: "Sunt cu altcineva, nu vreau să-l mai văd!"

Autor: Alice Popescu

Iasmina Halas nu mai vrea sa stie nimic de Mihai Florea

Sursa: Instagram

Iasmina Halas nu vrea sa mai auda de Mihai si a facut cateva dezvaluiri interesante despre viata ei amoroasa.

Iasmina Halas i-a dat lovitura de gratie lui Mihai, asta dupa ce a dezvaluit ca are o noua relatie. Fosta concurenta de la Puterea Dragostei sezonul 4 a mai spus ca se afla la inceput si nu da prea multa importanta acestei noi etape din viata ei din simplul motiv ca nu vrea sa se axeze pe aceasta latura in momentul de fata avand experiente destul de proaste in ultima perioada.

Mai mult decat atat, Iasmina planuieste sa se mute in curand la Bucuresti unde isi va achizitiona si o casa dupa cum a declarat tanara in emisiunea online wownews.ro

Citeste si: Iasmina Halas, detalii exclusive despre momentul când a fost bătută: "Bărbatul care a făcut-o nu este bărbat!"

Iasmina Halas vrea sa il dea uitarii pe Mihai

" Am reușit să mă rup de oamenii toxici din viața mea și cred că sunt pregătită să o iau de la 0. Nu au revenit, nu au încercat, mai are un lucru la mine pe care o să trebuiască să i-l dau, dar nu personal, o să i-l las undeva și atât. Punctul s-a pus, doar că noi am mai forțat-o și ne-am dat seama că forțăm degeaba pentru că noi nu avem cum să ne înțelegem”, a mărturisit Iasmina Halas.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iasmina Halas are o noua relatie

Citeste si: Radu și Adelina, primul interviu EXCLUSIV după ce au câștigat Puterea Dragostei sezonul 4. Ce vor face cu banii și ce anunț au făcut despre copil

 Iasmina Halas si Mihai Florea au avut mai multe tentative de impacari, insa au esuat si atunci blondina si-a dat seama ca nu mai exista cale de intoarcere:" Cu a doua mea plecare s-a rupt de tot. Abia am primit o casă de la părinți la Timișoara. Urma să o mobilez, dar m-am gândit că prefer să fac o schimbare majoră, să plec din oraș și să mă mut aici.

Dacă mă obișnuiesc o să vând casa și o să-mi cumpăr aici."

                 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.