Exclusiv! Ilinca Vandici, extrem de selectivă cu evenimentele mondene la care participă: "Mă respect pe mine și pe cei care mă urmăresc"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 15 iun 2023, 00:50

Ilinca Vandici, extrem de selectiva cu aparitiile mondene

Sursa: Instagram

Vedeta Kanal D a recunoscut ca de cand este mamica isi selecteaza cu grija eveninentele mondene la care participa.

Ilinca Vandici, una din cele mai frumoase și apreciate prezente feminine de pe micul ecran recunoaște cu sinceritate că de când a venit pe lume fiul ei, Zian, acum în vârstă de 5 ani, nu mai merge la foarte multe evenimente pentru că acest lucru înseamnă să îi răpească din timpul petrecut cu familia, iar asta este pe primul loc în ce o privește. Plus că evenimentele mondene înseamnă multa munca în spate atunci când vine vorba de o apariție.

Ilinca este una dintre cele mai perfecționiste prezentatoare și nu lasă să îi scape niciun detaliu, mereu fiind impecabila.

Citeste si: Exclusiv! Petre Roman, detalii despre relația cu fiul lui, Petrus, în vârstă de 12 ani: "Este pasionat de înot, însă nu cred că are calitățile fizice ale lui David Popovici"

Ilinca Vandici isi alege cu grija evenimentele mondene la care participa

"Nu îmi prea mai place să petrec, sincer, prefer acasă, la un film. Asta este realitatea, însă asta face parte din job-ul meu. Însă, de când îl am pe Zian sunt extrem de selectiva cu evenimentele la care particip pentru că un eveniment nu înseamnă doar o ora sau doua din viață mea pentru că asta înseamnă că îi respect pe cei care mi-au lansat invitația respectiva.

Mă respect pe mine și pe cei care mă urmăresc.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ilinca Vandici, proiecte in online pana la inceperea Bravo, ai stil!

Și atunci este vorba de ținută, hair, make-up, mai ales că toate acestea iau timp și plec de lângă copil. Sunt extrem de selectiva cu evenimentele la care particip, în concluzie acesta fiind motivul.  

Cât despre planurile de viitor, Ilinca spune că în viitorul apropiat își vă continua activitatea în online și abia așteaptă noul sezon de Bravo, ai stil! Și cel mai important lucru, a subliniat, Ilinca, este educația pe care i-o oferă împreună cu soțul ei, Andrei, lui Zian: "Asta îmi ocupa și foarte mult timp și foarte

multa energie!"

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.