EXCLUSIV: Imagini cu Alexandra în rochie de mireasă. Părinții au decis să o înmormânteze în rochie albă pe fata care a fost ucisă cu sălbăticie de propriul iubit

Autor: Diana Bostan

Alexandra va fi înmormântată mâine, 29 iunie

Sursa: Facebook: Allexandra Dinu

Durere fără margini în Săbiești, județul Dâmbovița, acolo unde a ajuns trupul neînsuflețit al Alexandrei, tânăra ucisă de iubit, într-o cameră de hotel din București. Iată când va avea loc înmormântarea!

Scene desprinse dintr-un film horror au avut loc în urmă cu câteva zile, într-o cameră de hotel din București. Alexandra, o adolescentă în vârstă de 17 ani, a fost ucisă de presupusul iubit, care și-a pus capăt vieții după ce a comis oribila crimă. Tânăra va fi înmormântată în rochie de mireasă.

Alexandra va fi înmormântată în rochie albă de mireasă

Lacrimi și durere la Săbiești, județul Dâmbovița, acolo unde va avea loc înmormântarea Alexandrei, tânăra ucisă cu sălbăticie de presupusul iubit.

Adolescenta nu împlinise încă vârsta de 18 ani, iar în urmă cu două săptămâni, aceasta a absolvit clasa a XII-a. Deși avea tot viitorul în față, viața Alexandrei a fost curmată de cel care îi era iubit.

Citește și: Ultimul mesaj postat de Alexandra, adolescenta ucisă cu bestialitate de iubit: „Oriunde ai pleca, Dumnezeu e mereu cu tine”. Cum s-a afișat tânăra cu puțin timp înainte de tragedie

Familia și apropiații o plâng acum pe Alexandra, iar prietenii au venit să-i aducă un ultim omagiu. Tânăra în vârstă de 17 ani va fi înmormântată în rochie albă de mireasă, conform tradițiilor din zonă. Ceremonia de înmormântare va avea loc mâine, 29 iunie, în satul natal.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Anchetatorii ajunși la locul crimei au rămas șocați în momentul în care i-au găsit pe cei doi tineri morți, plini de sânge și îmbrățișați. Din primele informații, Alexandra ar fi vrut să pună punct relației cu Cătălin, însă acesta nu a putut accepta refuzul.

Tânăra ar fi dorit să pună punct relației cu Cătălin

O apropiată a familiei Alexandrei susține că tânăra ar fi vrut să pună punct relației pe care o avea cu Cătălin.

Acesta nu a suportat respingerea și a recurs la un gest extrem, fiind orbit de gelozie.

Citește și: EXCLUSIV: O apropiată a Alexandrei, tânăra ucisă de iubit într-o cameră de hotel, a rupt tăcerea: „I-a rupt coloana și gâtul”. Ce s-a întâmplat între cei doi înainte ca bărbatul să recurgă la gestul macabru

„Sâmbătă, el a aflat că Alexandra mai vorbește cu cineva și că nu mai vrea să vorbească cu băiatul ăsta de a omorât-o, cu Cătălin, că vrea să vorbească cu celălalt băiat.

Și băiatul ăsta când a auzit, a urmărit-o și a venit la ea aici, la Săbiești. I-a spart telefonul, iar ea luni s-a dus la școală, așa i-a spus și mamei ei, să semneze atestatul pentru școală. Dar ea nu s-ar mai fi dus, așa am auzit, și s-a dus la hotel cu băiatul ăsta”, a declarat o apropiată, în exclusivitate pentru Kanald.ro.

Cei doi s-au întâlnit într-o cameră de hotel din Capitală, însă lucrurile au degenerat în momentul în care fata a refuzat să continue relația cu Cătălin.

Orbit de furie și mânat de gelozie, tânărul ar fi mers la un magazin din zonă pentru a achiziționa un cuțit. Întors în cameră, acesta și-a dus la bun sfârșit planul macabru, apoi și-a pus capăt zilelor.