EXCLUSIV Imagini din casa ''Puterea dragostei'' inainte de Marea Finala! Bianca: ''Sper sa primesc cadou de ziua mea premiul''

Autor: O.P.
Actualizat: 03 sep 2020, 03:40

Avem imagini in exclusivitate pentru Kanal D cu finalistii ''Puterea dragostei'' si ce mesaje au pentru cei de acasa inainte de Marea Finala.

Iata care este atmosfera in aceste momente in Turcia si ce isi doresc concurentii.

' 'Dragilor, suntem in ziua cea mai importanta! Suntem in ziua in care vom afla marii castigatori ai acestui sezon. Ii am alaturi de mine pe marii finalisti, dar si pe cei care au ajuns pana aici'', a spus Andreea Mantea.

Citeste si: Cu ce se ocupa, de fapt, actualul iubit al Ralucai! Face o GRAMADA de BANI

''Am emotii, dar nu sper la nimic. Ma bucur ca am ajuns pana aici si dupa cum spune Bogdan Mocanu, lucrurile bune necesita timp. Asa ca dupa 8 luni aici, sper din suflet si sper sa primesc cadou de ziua mea, premiul'', a spus Bianca. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Urmariti totul in materialul video de mai jos:

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.