Exclusiv: Imagini sfâșietoare de la înmormântarea Alexandrei, tânăra ucisă de iubit într-o cameră de hotel. Familia și apropiați sunt răpuși de durere 

Autor: Diana Tilă
 Imagini înmormântare Alexandra Foto(6)

Imagini sfâșietoare de la înmormântarea Alexandrei

Sursa: Kanal D

Alexandra, tânăra ucisă de iubit într-un hotel din București, este condusă sâmbătă, 29 iunie, pe ultimul drum.

Imagini cutremurătoare la Săbiești, județul Dâmbovița, unde Alexandra, adolescenta ucisă de iubit într-o camera de hotel, este condusă pe ultimul drum de către familie și apropiați.

Citește și: EXCLUSIV: O apropiată a Alexandrei, tânăra ucisă de iubit într-o cameră de hotel, a rupt tăcerea: „I-a rupt coloana și gâtul”. Ce s-a întâmplat între cei doi înainte ca bărbatul să recurgă la gestul macabru

Imagini sfâșietoare de la înmormântarea Alexandrei, tânăra ucisă de iubit într-o cameră de hotel 

Alexandra avea 17 ani și toată viața înainte. Din păcate, totul s-a terminat pentru tânără, după ce a decis să îi spună iubitului ei că vrea să pună punct relației lor. Într-un exces de furie, pentru că nu accepta să fie părăsit de cea pe care spunea că o iubește, Cătălin a ucis-o cu bestialitate pe Alexandra, după care a decis să se sinucidă.

Cei doi tineri au fost găsiți de o cameristă, într-o camera de hotel din București, îmbrățișați în pat.

Gestul bărbatului a lăsat multă durere de nedescris pentru familia Alexandrei, dar și în satul natal al fetei.

În satul Săbiești, întreaga comunitate este dominată de tristețe. Oamenii s-au adunat în jurul familiei îndurerate, îmbrăcați în haine negre și albe și cu privirile pline de durere și regrete.

De asemena, părinții Alexandrei nu își pot reveni din șoc, după ce au fost loviți dur de tragicul eveniment.

La înmormântare, zeci de oameni au venit să-și ia rămas bun de la Alexandra. Ceremonia a fost marcată de strigăte de durere și de jale. Aceștia i-au adus flori albe și au purtat pe haine poze cu regretata adolescentă, în semn de omagiu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: EXCLUSIV: Imagini cu Alexandra în rochie de mireasă. Părinții au decis să o înmormânteze în rochie albă pe fata care a fost ucisă cu sălbăticie de propriul iubit

Într-un ultim gest de iubire și omagiu, trupul fără viață al Alexandrei a fost așezat în sicriu alb și a fost îmbrăcată într-o rochie de mireasă, simbol al purității și speranței. 

Alexandra a fost ucisă cu bestialitate de iubit, pentru că voia să se despartă de el

Una dintre prietenele Alexandrei a mărturisit exclusiv pentru Kanald.ro că adolescenta își dorea să se despartă de Cătălin, iubitul ei, dar acesta nu a suportat respingerea și a recurs la un gest extrem, fiind orbit de gelozie.

„Sâmbătă, el a aflat că Alexandra mai vorbește cu cineva și că nu mai vrea să vorbească cu băiatul ăsta de a omorât-o, cu Cătălin, că vrea să vorbească cu

celălalt băiat. Și băiatul ăsta când a auzit, a urmărit-o și a venit la ea aici, la Săbiești. I-a spart telefonul, iar ea luni s-a dus la școală, așa i-a spus și mamei ei, să semneze atestatul pentru școală. Dar ea nu s-ar mai fi dus, așa am auzit, și s-a dus la hotel cu băiatul ăsta.

Au început să vorbească amândoi, fata i-a spus că nu mai vrea să fie cu el și el când a auzit a început să-i zică, nu accepta să nu mai vorbească cu el. Și el i-ar fi spus că se duce până la magazin să cumpere ceva de mâncare și de băut și el a luat cuțit. A omorât-o și apoi s-a omorât și el. Au fost găsiți miercuri dimineață de o cameristă. Dar nu au auzit și ei nimic, țipete, ceva. Doamne ferește!

A tăiat-o la gât sus, a tăiat-o la sâni, a mușcat-o de picioare, așa a zis mama ei aseară. I-a rupt coloana și gâtul. Păcat de ea. Unghiile la fel, i le-a rupt, avea unghii puse și i le-a rupt ”, a declarat o apropiată, în exclusivitate pentru Kanald.ro.