EXCLUSIV: IMPACAREA ANULUI! Edward Maya a ingropat securea razboiului si va lansa o noua piesa cu fostii lui parteneri VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 nov 2020, 01:10

In doar 3 ani de la lansare, primul single al lui Edward Maya - Stereo Love a inregistrat pe YouTube mai multe vizualizari decat toti artistii romani la un loc.

Cu o piesa careia, initial nu i se dadeau prea multe sanse, Maya a cucerit intreaga planeta: peste 185 de milioane de vizionari stau marturie.

 

Evident, in urma concertelor dar si a difuzarilor, s-au strans sume fabuloase, cu foarte multe zerouri, moment in care a aparut si divortul dintre artist si casa de discuri.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Au

urmat ani si ani de procese. Doar ca aseara, am avut cu totii parte de o mega surpriza unde partile s-au reintalnit si au confirmat ca vor colabora din nou.

Desi este cunoscut in intreaga lume, cu toate ca are zeci de cereri de concerte pentru perioada urmatoare, Maya intentioneaza ca macar acum, de sarbatori, sa petreaca impreuna cu familia. Unde? La tara!

 

Dupa ce a incintat intregul mapamond, Maya socheaza cu o viitoare colaborare.

Sunteti pregatiti? Este vorba de Costi Ionita. Nu de alta dar, pentru cine nu stie, pe cei doi ii leaga o stransa prietenie.