EXCLUSIV! In tara se taiau porcii de Craciun, ei au fugit in Turcia la... detoxifiere: "In ziua a treia am izbucnit in plans!"

Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 18:42

In loc sa mearga la schi in statiuni montane si sa se rasfete cu fel de fel de specialitati traditionale romanesti, asa cum fac romanii de Sarbatori, Madalin Ionescu si sotia sa, Cristina Siscanu, au optat anul trecut sa petreaca Craciunul intr-un complex de cinci stele din Bodrum.

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu au ajuns in complexul Gardens of Babylon din Turcia, pe 21 decembrie, la o zi dupa Ignatul romanesc, ziua in care in tara incepea sacrificarea porcilor pentru Craciun.

"Am profitat de scurta vacanta de iarna, cand nu aveam nici eu, nici Madalin emisiune si am fugit departe de toate tentatiile de Sarbatori. Am luat pachetul prin agentia Bonus Travel si am plecat sapte zile in clinica de detoxifiere si sanatate din Bodrum.

Eu am urmat programul AM Master Detox, care consta in consumul de fresh-uri din iarba de grau, sucuri de ananas, sfecla rosie, frunze verzi de spanac, seminte de susan, macris, tarate si fibre de psyllium, plus spirulina. Nu mi-a fost foame nici un pic, m-am dus pregatita psihic si cu doua saptamani inainte sa ajung la ei mi-am scos carnea din alimentatie si am rarit cafeaua. Madalin a urmat un program cu alimentatie Raw Vegan astfel incat, de Craciun, el a mancat sarmalute vegetale.
Hrana lui era solida, nu ca a mea care era compusa din fresh-uri" ne-a dezvaluit Cristina Siscanu. Dornica sa impartaseasca si altora din experienta sa, sotia prezentatorului de la WOWbiz a continuat sa ne explice in ce consta programul lor.

"Programul era simplu: ne trezeam dimineata, la prima ora si toata ziua aveam diferite activitati: sport, yoga, plimbari prin gradina de mandarini sau pe malul marii, gimnastica, pilates, alternate cu seminarii in cadrul carora primeai o gramada de informatii importante si erai invatat cum sa te hranesti corect.

Toata ziua statea un angajat dupa tine si iti reamintea ca trebuie sa te hranesti si este timpul sa bei un fresh facut din diverse. Daca doreai sa iesi din complex, primeai cele necesare "la pachet", iar nutritionistii se asigurau ca respecti dieta. Seara, pe la ora 22:00 dormeam dusi. Dupa cea de-a treia zi petrecuta acolo aveam atat de multa energie si eram atat de tonica incat m-am trezit la 07:00 si am trecut direct pe banda", spune reporterita de la Kanal D.
Rezultate nu au intarziat sa apara, iar spre sfarsitul perioadei petrecute in clinica turca, Cristina Siscanu si Madalin Ionescu s-au putut declara multumiti de rezultat.

“La inceput ti se fac toate analizele, moment in care esti informat cu privire la starea sanatatii tale inainte sa incepi programul de detoxifiere. Eu am slabit 4 kg din care peste 2 de grasime, iar Madalin aproape 5 din care 3 de grasime.

Cea mai mare schimbare am simtit-o dupa ziua a treia, dupa repriza de plans. La inceput fusesem instiintata ca se va intampla asa, ca femeile plang in cea de-a treia zi, dar nu am luat in seama. Apoi, cand mi s-a intamplat si am inceput sa plang fara niciun motiv si din senin am cerut explicatii. Asa am aflat ca este o reactie care se intampla datorita regimului de detoxifiere cand are loc si o curatare emotionala, o eliberare de stresul acumulat in timp.
Dupa ce te “racoresti”, totul e ascendent si pe plus si te gandesti cum ai putut sa traiesti asa pana atunci. La barbati efectul este altul. Ei devin ursuzi si morocanosi si nu le intra nimeni in voie. Si Madalin a patit asa, da. I-a trecut a doua zi"
, marturiseste sotia lui Madalin Ionescu.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Declarandu-se pe deplin multumita de cura de detoxifiere si de felul cum s-a simtit dupa cele 7 zile petrecute in complexul de sanatate din Bodrum, Cristina Siscanu spune ca se va intoarce acolo. "Noi am auzit de acest complex si program de detox de la Andreea Marin si am zis sa incercam. Ne-am ales cu o experienta minunata pe care am vrea sa o repetam de doua ori pe an. De cand ne-am intors suntem energici, avem un tonus bun, nu ne-am ingrasat un gram, desi am inceput sa introducem si alimente normale, alternand hrana cu fresh-uri pe care am invatat sa ni le preparam, eu le zic sucuri minune, cu apa cu PH 10 si, bineinteles, iarba de grau pe care acum am inceput s-o crestem singuri. Cand pleci de acolo ai mintea limpede, sufletul plin de bine si pocnesti de sanatate.

Am invatat sa ma hranesc corect, ca farfuria mea trebuie sa cuprinda 25% proteine sau carbohidrati si 75% legume. Am invatat ca daca beau o cescuta de cafea trebuie sa ma hidratez cu alte trei de apa, am aflat care sunt emotiile acide si cum sa nu ne lasam macinati de grijile cotidiene si cum arata viata in procente: respectiv 25/ trebuie sa te hranesti, 25% sa faci miscare si restul de 50% sa fii fericit si echilibrat. Pare simplu, dar a trebuit sa mergem acolo ca sa descoperim toate acestea si sa invatam sa traim in armornie perfecta", a conchis Cristina Siscanu.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.