EXCLUSIV | Incredibil prin ce a trecut Ilinca Vandici! Fiul ei, Zian, a făcut-o să treacă printr-o adevărată spaimă: „Mi-a sărit inima când l-am văzut, era să leșin!”

Autor: Diana Ghita

Ilinca Vandici a tras o adevărată sperietură cu fiul ei

Sursa: Instagram Ilinca Vandici

Ilinca Vandici a făcut, recent, mărturisiri surprinzătoare despre cum Halloween-ul a căpătat o nouă semnificație în viața ei, după venirea pe lume a fiului său, Zian.

Înainte de a deveni mamă, Halloween-ul nu avea o importanță deosebită pentru Ilinca Vandici. Însă, de când Zian a început să îndrăgească această sărbătoare, lucrurile s-au schimbat complet.

Cum a speriat-o Zian pe Ilinca Vandici

Prezentatoarea TV a povestit, în exclusivitate pentru kanald.ro, cum entuziasmul lui Zian pentru dovleci, fantome și costume a transformat pregătirile pentru Halloween într-o adevărată aventură de familie.

În acest an vedeta a povestit că a tras o adevărată sperietură, după ce fiul ei i-a făcut o farsă.

„Mi-a sărit inima când l-am văzut, era să leșin! Dar nu te pui cu imaginația și dorințele copiilor! Așa că această creatură din pluș și sârme face acum parte din decorul casei. Da, vine acea perioadă a anului dominată de dovleci uriași și de spaime pe care le luăm peste picior”,

a povestit Ilinca Vandici.

Citește și: Ilinca Vandici și-a cerut scuze de la Lora. Vedeta Kanal D a clarificat situația în ceea ce privește afirmațiile făcute despre nunta artistei: „Nu am emis judecăți de valoare”

Timp de două săptămâni înainte de ziua cea mare, pregătirile sunt în toi în familia prezentatoarei: costume, decorațiuni și dulciuri, toate trebuie puse la punct.

Zian își dorește ca fiecare detaliu să fie perfect, iar casa lor este transformată în spiritul sărbătorii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern

„Așadar, de vreo 2-3 ani încoace ziua de Halloween aduce cu ea și pregătirile...

Practic ziua asta, sau mai bine spus sărbătoarea, începe cu vreo două săptămâni înainte. În ce ne costumăm? De unde procurăm anumite lucruri? În cât timp trebuie să fim cu totul gata? Toate aceste întrebări și teme trebuie rezolvate matematic. Și unde mai pui că și casa se cuvine aranjată în ton cu sărbătoarea”,  a mai declarat Ilinca Vandici, pentru kanald.ro.

Cum a început Ilinca Vandici să vadă Halloween-ul, de când Zian a început să îndrăgească această sărbătoare

Deși Halloween-ul îi era cândva indiferent, acum Ilinca îmbrățișează fiecare moment și bucurie pe care această sărbătoare le-o oferă ei și micuțului Zian: „Bănuiesc că treceți și voi prin astfel de situații. Dar știți ce e bine? Că avem de ce ne bucura, că avem un bun pretext să râdem, să fim împreună, să facem daruri, să ne răsfățăm și să râdem de fricile noastre, fie ele mari sau mici, de pluș sau adevărate”.

Citește și: EXCLUSIV! Cu ce a surprins-o Zian pe Ilinca Vandici recent: "Câteodată îmi este foarte greu să nu râd!"

Astfel, Ilinca Vandici și Zian își trăiesc Halloween-ul într-o atmosferă veselă și plină de imaginație, iar această tradiție de familie continuă să le aducă momente frumoase: „Lucrurile s-au schimbat radical de când Zian a început să guste ziua cea mare”.