EXCLUSIV! Drama Iolandei de la Casa Iubirii după ce a fost împreună 3 ani cu un soldat: "Credeam că vom îmbătrâni împreună!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 06 apr 2022, 09:54

Iolanda a avut o singura relatie serioasa timp de 3 ani

Iolanda Buzila a povestit drama prin care a trecut in urma cu 2 ani cand s-a despartit de fostul ei iubit despre care credea ca este alesul.

Iolanda are 25 de ani si de la varsta de 17 ani locuieste si munceste in Austria. Tanara a tinut sa mentioneze ca o intereseaza lucrurile materiale deoarece este capabila sa si le ofere singura deoarece deja are masina ei si nu este interesata dupa un barbat care sa ii ofere ceva decat iubire si din acest motiv a si venit la "Casa Iubirii." Cu ochii in lacrimi si vocea tremuranda, Iolanda a povestit si ce s-a intamplat cu ultima relatie de fapt singura relatie serioasa pe care a avut-o pana acum.

Citeste si: EXCLUSIV! Care este relația surorii Andreei Mantea cu David, fiul prezentatoarei reality-show-ului Casa Iubirii. Vedeta TV a dezvăluit totul

Iolanda, dezvaluiri printre lacrimi despre relatia de trei ani cu un soldat

Citeste si: EXCLUSIV! Andreea Mantea și-a făcut cruce când a ajuns acasă. Ce s-a întâmplat cu locuința prezentatoarei reality-show-ului Casa Iubirii: "A fost prăpăd, ne-no-ro-ci-re!"

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

  "Am fost intr-o tara straina si singura. Eu sunt atrasa de inteligenta si zambetul unui barbat. Eu nu sunt materialista, nu am pus niciodata valoare pe chestia asta. Am masina mea...etc. Eu am avut o relatie serioasa. El era soldat in Armata. Cand l-am cunoscut am crezut ca o sa fie barbatul vietii mele si primele 9 luni am fost impreuna aproape non-stop, in fiecare zi, dupa care a plecat el un an si 8 luni si a venit doar in weekend-uri acasa.

Ne-am despartit de doi ani, am fost si prieteni dupa aceea. A fost o relatie la care m-am gandit ca o sa mearga mai departe ca o sa ne casatorim si o sa avem copii", a fost marturisirea printre lacrimi a Iolandei.

Iolanda nu vrea sa se mai intoarca in Austria

Citeste si: EXCLUSIV! Flavius de la Casa Iubirii a stat 3 luni în India. Unul dintre cei mai vânați concurenți de pe TikTok este model

Bianca s-a nascut la Toplita, iar de 8 ani locuieste in Austria unde lucra in cadrul unei firme de pariuri sportive. S-a inscris in show-ul “Casa iubirii” pentru asi gasi sufletul pereche.Are incredere ca astrele vor lucra in favoarea ei, tocmai pentru ca isi doreste atat de mult sa isi intalneasca jumatatea. Nu as vrea sa ma intorc inapoi in Austria, vreau sa raman aici pentru ca o am pe bunica mea care m-a crescut. Are 70 de ani si mi-as dori sa fiu mai aproape de ea. Stie ca am venit aici, ma sustine foarte mult. Mi-a dat sfatul sa fiu eu, sa incerc sa nu mai vorbesc asa mult, are foarte multa incredere in mine si ii multumesc pentru asta!"  

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.