EXCLUSIV Jador, primele declarații înainte de plecarea în Republica Dominicană: „Cred că o să fac niște legături ca să...”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 05 ian 2021, 10:21
Jador, concurent la Survivor România, sezonul 2
Sursa: Instagram

Jador a acceptat provocarea de a concura la Survivor România, iar înainte de a pleca în aventura vieții lui, artistul a făcut mai multe declarații. Ce a mărturisit?

Concurenții de la Survivor România au plecat în Republica Dominicană pentru a-și testa limitele. Jador va face parte din echipa Faimoșilor în sezonul cu numărul 2 al emisiunii și cu doar câteva clipe înainte de a pleca în această aventură, artistul a făcut o serie de declarații.

Ce strategie are Jador la Survivor România?

Pus pe glume și plin de energie, Jador se declară pregătit pentru Survivor România  și este convins că va ajunge până în Marea Finală.

Ambițios din fire, artistul este hotărât să demonstreze că este puternic și că știe să facă față situațiilor tensionate. În plus, Jador nu exclude posibilitatea de a se îndrăgosti la Survivor România. 

„Eu nu o să mă cert niciodată cu nimeni, ba da, o să mă cert, dar nu o să port ură, dușmănie, cu nimeni. M-am gândit mai bine, cred că am văzut o fată de la Războinici și simt așa că mă înțeleg foarte bine cu ea pentru că e cum îmi place mie.

Cred că o să fac niște legături ca să combinăm taberele să nu mai fie nimeni dușman cu nimeni. Asta e strategia mea și ar mai fi să îmi găsesc o portoricană d-aia p-acolo, mă duc la ea și așa mă confundă că sunt negru ca ei. Cred că o să rezist până la final, dacă nu primul, al doilea, ce o vrea Dumnezeu. Toată lumea se așteaptă să fiu slab, dar nu o să fiu slab, acum Dumnezeu vine, nu știu, sunt ambițios, dar nu m-ajută corpul.”,
a spus Jador. 

Citeste si: Jador, mărturisiri dureroase înainte de Survivor România: „Mă simt sărac și inferior”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Întrebat dacă a făcut ceva special pentru a se pregăti pentru competiție, Jador a recunoscut că a lipsit din sala de antrenament în ultima perioadă, având în vedere că a preferat să își petreacă sărbătorile de iarnă alături de familie.

”Eu doar am mâncat în perioada asta, sarmale, răcituri. Nu accept să nu fiu cel mai tare. Eu am venit singur, nu am nevoie de nimeni, eu îl am pe Dumnezeu cu mine.”,

a spus Jador.

Jador crede că va face față situațiilor grele la Survivor România, având în vedere că este obișnuit să lupte pentru ceea ce își dorește, artistul mărturisind că a fost nevoit să plece de acasă la o vârstă fragedă pentru a duce un trai mai bun. 

„Am plecat de acasă cu o trăistuță, era veche, era ruptă, am plecat cu ea și mi-a fost bine.

La 14 ani am plecat de acasă.”, a mărturisit Jador înainte de a pleca la Surivor România.

Citeste si: De ce ii va fi dor lui Jador cel mai mult cand va pleca la "Survivor Romania!" Imaginea postata face mai mult decat orice cuvant

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.