EXCLUSIV | Jador rupe tăcere în urma acuzațiilor de agresiune aduse de Zanni: „Este vina surorii mele”. Ce spune artistul despre o posibilă împăcare cu Oana Ciocan

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 10 oct 2024, 14:18

Jador a spus adevărul despre relația cu Oana Ciocan.

Sursa: KANAL D

După despărțirea de Oana Ciocan și acuzațiile grave aduse de Zanni, Jador a intrat prin apel video în cadrul emisiunii ”Follow us”, unde a făcut mai multe dezvăluiri despre situația personală.

Jador a rupt tăcerea după acuzațiile lui Zanni și despărțirea de Oana Ciocan. Artistul susține că totul ar fi pus la cale chiar de sora lui.

Citește și: Oana Ciocan rupe tăcerea după despărțirea de Jador. Ce spune tânăra despre violențe, dar și care a fost motivul real al separării: „Asta ne-a cauzat cumva”

Ce spune Jador despre clipul video în care Oana Ciocan apare alături de un alt bărbat

Întrebat de Ilinca Vandici despre originea conflictului, Jador a mărturisit că totul a început din cauza unui clip trimis de sora lui. Acesta susține că ea și fosta iubită ar fi încercat să-l inducă în eroare pe Jador, astfel încât artistul să i-a legătura cu Oana. Artistul recunoaște că a acționat într-un moment de slăbiciune și a făcut o postare pe Instagram, lucru care a alimentat tensiunile.

Ilinca Vandici: De unde a început scandalul ăsta?

Jador: Este vina surorii mele. Sora mea mi-a trimis un clip, l-a plătit pe un prieten să stea cu Oana la masă, mi-a trimis mie filmulețul. Un filmuleț în care cei doi stăteau la masă. Vă dați seama că eu am luat foc. Eu, într-un moment de slăbiciune, am zis: ”gata”.

El chiar a fost coleg cu mine de facultate. Noi doi eram despărțiți în acel moment. Ea a făcut treaba asta pentru că știa că voi lua din nou legătura cu Oana.

Citește și: Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Jador a mărturisit că, într-un moment de slăbiciune, a scris pe Instagram, explicând că este impulsiv și că uneori vorbește fără să se controleze. El a adăugat că nu se aștepta să primească acel mesaj de la Zanni, deși între cei doi au mai existat neînțelegeri.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Anunț pentru pensionarele din țară! Casa de Pensii a specificat care sunt perioadele asimilate la vechimea în muncă

Jador a vorbit și despre acuzațiile aduse de Zanni

După despărțirea de Oana Ciocan, Zanni ar fi făcut mai multe acuzații grave la adresa lui Jador. Acesta susținea faptul că Jador s-ar fi purtat rău cu fosta lui iubită, ba chiar că acesta ar fi agresat-o fizic, lucru negat de Jador, dar și de fosta iubită.

Ilinca Vandici: A inventat el lucrurile astea sau de ce să facă acuzații atât de grave?

Jador: Eu m-am comportat cu femeia asta...eu sunt crescut de femei. Cum să nu respect femeia pe care eu o iubesc cel mai mult din lume. Pe Oana o iubesc mai mult ca pe mama. Cum aș putea s-o lovesc pe femeia mea?

Citește și: Jador aruncă bomba despre relația cu Oana Ciocan! „Am fost împreună în tot acest timp”. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi

Jador a dezvăluit că după cele întâmplate a reluat legătura cu Oana și că plănuiesc să se întâlnească, sperând chiar la o împăcare.

Ilinca Vandici: Vrei să te împaci cu Oana?

Jador: Am luat legătura. I-am cerut să ieșim. Chiar astăzi avem o întâlnire la restaurant.