Exclusiv! Jitaru, declarații neștiute despre relația dintre Mona și familia lui: "Părinții mei nu au vrut-o!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 18 iul 2023, 02:20

Mona si Jitaru despre cununia civila

Sursa: Instagram

Mona si Jitaru s-au cununat civil, nunta urmand sa aiba loc anul viitor, in toamna.

Mona și Jitaru, foști concurenți la Puterea Dragostei, s-au căsătorit civil în urma cu o luna, a urmat luna de miere din Malta, iar acum sunt pusi pe fapte mari. Desi nu locuiesc deocamdată împreună, lucru atipic pentru doi proaspăt însuratei, Mona și Jitaru se vor muta la casa lor când vila va fi gata. 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba! Artistul a vorbit despre gestul fostei sotii care l-a deranjat foarte tare: "A postat intenționat, trebuia să tină pentru ea"

Mona si Jitaru, declaratii in premiera despre relatia lor dupa cununia civila

Invitați la wownews, cei doi au făcut declarații la cald despre relația lor, despre petrecerea de cununie civila și mai ales despre planurile pentru nunta din septembrie de anul viitor unde Mona vă fi o mireasa atipica așa cum îi place ei, rochie urmând a fi comandata din Turcia.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Însă,venind vorba de familia, Jitaru a fost cel care a dat din casa și a dezvăluit faptul că Mona nu era plăcuta de familia lui: "Ca să fiu sincer, nimeni nu a fost de acord cu Mona din toți ai mei.

Nimeni nu a fost de acord din cauza job-ului ei. Pur și simplu, eu mă însor cu ea, daca e să nu meargă este strict decizia mea și stop, nu mai continuați. Tata mi-a spus că și el a luat aceeași decizie și acum e cu mama, m-a făcut și pe mine. Toți îmi spuneți acum că nu e buna și tata mi-a zis că și el a luat decizii singur. 

Citeste si: Exclusiv! Marian, primele declarații după eliminarea de la Casa Iubirii: "Bianca se folosește de Alin"

Jitaru a recunoscut ca familia lui nu a vrut-o pe Mona

Dovada că Jitaru o iubește la nebunie pe Mona este faptul că a trecut peste tot ce au zis cei din familia lui și s-a însurat cu fosta concurenta de la Puterea Dragostei.

Mona a mai recunoscut că ai ei nu au avut nimic împotrivă lui Jitaru, din contra, au zis că este băiat cuminte.

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.