Exclusiv! Jocurile de culise din spatele eliminării Kingăi de la Casa Iubirii. Cine a vrut-o afară pe blondină cu orice preț?

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 16 aug 2023, 02:20

Kinga a dezvaluit detalii despre eliminarea de la Casa Iubirii

Sursa: Captură YouTube

Kinga a vorbit despre eliminarea de la Casa Iubirii si despre concurentii care si-au dorit ca ea sa plece acasa.

Kinga a povestit pentru emisiunea online Culisele Iubirii despre unul dintre cele mai grele momente de la Casa Iubirii și anume Gala eliminatorie. Fosta concurenta a mărturisit că își dorea pe deoparte să plece acasă din cauza dorului mare de familie, cea aflata la Bistriță și mai ales, a avut și un moment de dezamăgire atunci când a văzut că mai mulți concurenți i-au dorit plecarea.

Citește și: Sebi, reacție nervoasă după ce Geta l-a dus din nou la oi! Cum l-a filmat fiica mamei Geta pe soțul ei în mijlocul stânei: "Îl las în pace, nu-i arde de TikTok!"

Cine a vrut-o eliminata pe Kinga de la Casa Iubirii

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Larisa l-a rugat pe Ionut să mă voteze pe mine și el, normal că m-a votat pe mine. Și poate și ei s-au gândit la Finala și au zis să scăpam de un om și să avem cale libera spre Finala. Daca nu mă votau băieții, ea mă vota. Asta spune despre persoana ei. De ce ai da într-o persoana puternica? Nu pot să vorbesc urat despre ea.

Daca aș spune niste lucruri, ar zice concurenții că am acumulat frustrări. Vreau să mă abțin. Este o fata frumoasa și deșteaptă, atât. Nu țin supărarea. M-a deranjat că m-au votat băieții. I-am zis frățiorul meu lui Ionut și m-a deranjat. Este un vot nul, așa mi-a zis. 

Kinga crede ca si baietii au avut o strategie in a o elimina

Eu cred că a fost strategie și la băieți. Sorin este un bărbat cu un caracter foarte frumos. Mi-aș fi dorit că bărbatul de lângă mine să fie așa. Mi-aș fi dorit să fie grijuliu cu mine. Mi-aș fi dorit că Radu să fie mai matur, să fie cum e afara. Nu ai cum să fii mereu pe glume și imatur. De ce nimeni nu se lua de Sorin?! Nu mi-a plăcut niciodată de alt băiat, doar de Radu,

a dezvăluit fosta concurenta.

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.