Exclusiv! Kinga a spus adevărul despre rolul ei la Casa Iubirii. A avut unele reacții de dragul show-ului sau a fost autentică: "Valorez mai mult decât un premiu la o emisiune!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 17 nov 2022, 12:25

A facut Kinga unele lucruri pentru show sau nu?

Sursa: Captură YouTube

Fosta concurenta de la Casa Iubirii a povestit detalii din culisele show-ului in care a participat si unde nu a reusit sa faca un cuplu cu niciun baiat.

De foarte multe ori, Kinga a fost acuzata de către foștii concurenți de la Casa Iubirii că face unele gesturi sau spune unele lucruri doar de dragul show-ului și că niciodată nu a fost interesata să facă un cuplu cu cineva. Mai mult, la un moment dat, un fost concurent a spus că s-ar fi înțeles cu Radu să fie împreună doar pentru a pune mana pe Marele Premiu. Astfel, acum, după ce a ieșit din competiția matrimoniala, Kinga, vine cu lamuri pentru cei care încă mai au dubii cu privire la situația ei.

Citește și: Exclusiv! Kinga a vrut să îi transmită un mesaj lui Radu, însă a izbucnit în plâns: "Mi-e foarte dor de tine!"

Kinga a dezvaluit detalii din culisele emisiunii Casa Iubirii

"Nu am făcut cuplu să intru în Finala", a precizat clar Kinga pentru Culisele Iubirii. Daca făceam cuplu cu Radu pentru show, ieșeam amândoi în fata câștigători, însă nu.

Cred că valorez mai mult decât un premiu la o emisiune. Am plâns foarte mult, i-a afectat foarte mult pe ai mei ce s-a întâmplat cu Nicolas. A existat ceva acolo, mai spre final, după întălnire. Nu se simțea înșelat. Nicolas nici nu a venit pentru mine. El a venit pentru câștigătoarea sezonului. Eu eram singura fata cu doua cecuri. M-a plăcut poate fizic. Radu da, dar nu am avut încredere în el. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Kinga a avut incredere in Nicolas

Citește și: Exclusiv! Jocurile de culise din spatele eliminării Kingăi de la Casa Iubirii. Cine a vrut-o afară pe blondină cu orice preț?

Lui Radu îi place actoria. Cu orice fata interacționă, spunea cuvinte mari. I-a spus Gratielei că este exact ce caută el. Vorbește niste lucruri foarte mari. În spatele camerei, i-am spus lui Nicolas prin ce am trecut și simțeam că îi pasa. Da, a fost pervers. Vedeam că îi pasa de mine, m-am deschis și nu am apucat să spun chiar tot. Aveam încredere că se vă schimba ceva la mine,

a dezvăluit Kinga pentru Culisele Iubirii.

 

 


Penultimul episod al serialului „Vinovați de Iubire” este difuzat la data de 19 septembrie 2024. Urmărește episodul 53 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară.