Exclusiv! Kinga a vrut să îi transmită un mesaj lui Radu, însă a izbucnit în plâns: "Mi-e foarte dor de tine!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 16 aug 2023, 02:50

Kinga, mesaj pentru Radu dupa eliminare

Sursa: Captură YouTube

Orice ar fi facut in emisiune, nici Kinga si nici Radu nu puteau respira unul fara celalalt.

Desi în emisiune șansele că ei să mai fie împreună sunt nule deoarece superba blondina a fost eliminata, iar Radu a plâns că un copil în brațele ei, Kinga nu exclude că povestea lor de iubire să continue dincolo de ecrane pentru că se pare că nici ea nu poate sta de parte de concurentul de la Casa Iubirii. Îi dorește tot binele, îi dorește să câștige competiția matrimoniala, însă își mai dorește cu ardoare că ei să aibă o relație frumoasa și el să fie că în afara, mai matur și mai responsabil.

Asta vrea Kinga de la Radu, iar cel mai frumos exemplu pe care i l-a dat a fost relația dintre Sorin și Nicoleta, a spus frumoasa blonda pentru Culisele Iubirii.

Citește și: Exclusiv! Jocurile de culise din spatele eliminării Kingăi de la Casa Iubirii. Cine a vrut-o afară pe blondină cu orice preț?

Kinga, cu ochii in lacrimi in timp ce ii transmitea un mesaj lui Radu

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Să știi că îmi este foarte dor de tine și îmi doresc să..."

Blondina nu a mai apucat să își termine ideea că au și podidit-o lacrimile, însă i-a rugat pe fanii emisiunii și pe cei care au reușit să o cunoască, să vadă și dincolo de camerele de filmat că este o fata cu un suflet mare și sincera: "Îmi vine să plâng. Nu vreau să dau satisfacție nimănui, sunt foarte sensibila. Am început să fac live-uri mai multe să vedeți că Kinga este o persoana buna dincolo de ce vedeți pe ecrane.
Am primit multe mesaje, dar eu vă rog să uitați în continuare la emisiune...Mi-am revenit psihic și vreau să mulțumesc pentru tot parcursul și nu ajengeam atât de departe în emisiune!

Citește și: Sebi, reacție nervoasă după ce Geta l-a dus din nou la oi! Cum l-a filmat fiica mamei Geta pe soțul ei în mijlocul stânei: "Îl las în pace, nu-i arde de TikTok!"

Kinga, cea mai frumoasa declaratie de dragoste pentru Radu

Cât despre Radu, singura șansă ca să îl fi uitat ar fi fost că în Casa Iubirii să intre un bărbat care să o facă să îl uite, însă cât a stat ea în emisiune, acest lucru nu s-a întâmplat și nu s-a aprins niciodată nicio scânteie pentru nimeni în afara de el.

 

 

Taguri: