Exclusiv! Kinga, întălnire memorabilă cu Jador. Cum a reușit focoasa blondă să păcălească bodyguarzii și să ajungă direct în fața artistului 

Author: Alice Popescu
Actualizat: 07 sep 2023, 02:40

Ce a facut Kinga de dragul lui Jador

Sursa: Instagram

Fosta concurenta stie sa lupte pentru ce-si doreste, mai ales cand este vorba de o intalnire fata in fata cu celebrul Jador.

Kinga s-a dovedit o luptătoare și a știut ce vrea de la început. L-a vrut pe Radu încă de la preselecțiile pentru Casa Iubirii, s-a îndrăgostit de el, de ochii lui, au avut o semi relație în care amândoi au plas, au ras și au suferit până ce Kinga a părăsit emisiunea.

Kinga, fascinata de Jador

Citește și: Exclusiv! Bianca Comănici, surpriză de proporții pentru Bogdan Mocanu. Puțini știu care este cel de-al doilea nume al artistului

De atunci, fosta concurenta trece prin nenumărate stări, ajungând chiar și la depresie, după cum spune chiar ea in emisiunea Culisele Iubirii, însă un lucru este cert, nu mai vrea să știe nimic de Radu, simtindu-se folosita de către cel pe care l-a iubit într-o măsură sau alta. Extrem de nervoasa, l-a rugat public pe Radu, transmitandu-i un mesaj foarte tranșant că să nu îi mai folosească numele în fiecare conversație pe care o deschide în live-urile de pe rețelele de socializare:" Radu, te rog, frumos, știi că nu sunt o fata agresiva, știi

că sunt cu bun simt, te rog să nu te mai folosești de numele meu pe Instagram, TikTok..."

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Kinga: "Îmi place ca om, se vede că are o bunătate, vorbește din suflet"

Însă, se pare că ușor-ușor, Kinga își revine și chiar daca este singura, se bucura de aceste momente deoarece recunoaște că începe să fie fericita.

Mai mult, regreta că nu a apucat să îl întâlnească pe Jador în Casa Iubirii desi cei doi s-au întâlnit fata în fata, iar Kinga recunoaște că a făcut chiar și o nebunie pentru a-l vedea de aproape pe artist: "L-am cunoscut de ziua mea. Eram foarte supărată, m-am îmbrăcat și m-am dus special în clubul unde canta să fac o poza cu Jador. M-am dus și erau niste bodyguarzi foarte mari care nu îmi dădeau voie să ajung la el, i-am luat cu vorba, i-am păcălit și am fugit la Jador.
Îmi place ca om, se vede că are o bunătate, vorbește din suflet,
a dezvaluit Kinga entuziasmata.

 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.