Exclusiv! Kinga îi dă lovitura de grație Larisei de la Casa Iubirii: "Pe termen lung, n-or să fie împreună!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 08 sep 2023, 01:35

Kinga, adevarul despre relatia cu Ionut

Sursa: Captură YouTube

In opinia fostei concurente de la Casa Iubirii, cei doi nu vor avea o relatie pe termen lung.

Kinga este foarte supărată din cauza comportamentului Larisei, mai ales că o considera o persoana apropiata, însă se pare că lucrurile stau altfel în ce o privește pe partenera lui Ionut care ar fi jucat la doua capete pentru a-i da ei o lecție.

Kinga ii spulbera orice sansa Larisei

Citește și: Exclusiv! Cine este noul iubit al Ștefaniei de la Casa Iubirii și unde l-a cunoscut. Bruneta are deja o relație serioasă cu el: "Totul a pornit de la niște mesaje!"

A încercat să mă puna într-o lumina proasta pentru că da bine la televizor victimizarea, a fost parerea Kingai in emisiunea Culisele Iubirii. Se folosește de numele meu. Cine ești tu să îmi dai o lecție? Am fost de șase ori în fata. Ai făcut ceva în viață asta? Eu sunt o fire mai înțepată că așa m-a făcut viață, dar asta nu înseamnă că sunt răutăcioasă.

Tot timpul se lega de atitudinea mea. Nu m-a dezamăgit că nu e prietena mea, însă foarte urat pentru că am petrecut opt luni în Casa. Ea a spus în Casa de n-ori că nu își face prieteni și nici nu are
, a dezvăluit frumoasa blonda pentru Culisele Iubirii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Kinga: "Am iesit la inceput la un date!"

Mai mult decât atât, Kinga este convinsa că Larisa nu vă rămâne împreună cu Ionut și și spune asta tocmai cunoscandu-l foarte bine pe concurentul de la Casa Iubirii și fiindu-i mai mult un frate: "Am ieșit la început la un date și atunci ne-am legat foarte mult și am rămas prieteni.

E normal să își ia apărarea, e frumos, dar nu or să fie împreună cum îl văd pe el."

În schimb, Kingai i-au dat lacrimile în momentul în care i-a văzut pe Sorin și pe Nicoleta cât de îndrăgostiți sunt și cât de bine arata împreună. Fosta concurenta spune că și-ar dori o astfel de relație, însă îi este foarte frica să nu fie ranița și prefera să se ocupe mai mult de ea și de cariera ei.

 

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.