EXCLUSIV! La câteva lui după terminarea Bravo, ai stil! Celebrities, Viviana Sposub a dezvăluit ce crede despre Maurice Munteanu

Author: Alice Popescu
Actualizat: 08 apr 2022, 11:50

Viviana Sposub, una din cele mai fresh si tinere prezentatoarea TV de pe micul ecran, a vorbit in exclusivitate despre unul dintre cei mai apreciati jurati de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Viviana Sposub si-a vazut visul cu ochii si anume de a ajunge la carma unei emisiuni TV, insa nu singura, ci alaturi de Bursucu si George Tanase, toti trei facand o echipa fantastica la matinalul "Dimineata cu noi." Insa, Viviana recunoaste ca drumul pana la glorie a fost anevoios, dar niciodata nu a renuntat la visul ei de a ajunge cunoscuta si apreciata in lumea televiziunii.

Citeste si: Andreea Mantea a recunoscut în sfârșit daca are sau nu un iubit în momentul de față! Ce a spus prezentatoarea TV pe șleau

Viviana Sposub a dezvaluit ce crede despre juratul Bravo, ai stil! Celebrities, Maurice Munteanu

"Cu trenul și cu o singură valiză! Așa am ajuns în București la vârsta de 19 ani pentru a-mi trăi viața de studentă și pentru a-mi construi o carieră. Mi-a fost tare greu la început… Eram singură, într-un cămin din Obor, dar extrem de ambițioasă. Am învățat, am muncit și nu am renunțat la visul meu",

a dezvaluit Viviana si asta nu este tot deoarece frumoasa prezentatoare TV a marturisit ca a avut mereu incredere si toate criticile cat si laudele pe care le-a primit de-a lungul carierei sale i-au fost de folos.

Citeste si: Victor Slav, dezvăluiri în exclusivitate despre relația cu fiica lui, Sofia. Vedeta vorbește în premiera despre cea mai grea perioada prin care a trecut micuța

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Am apreciat fiecare sfat, fiecare critică și fiecare laudă din partea juraților. Nu puține au fost momentele în care Maurice a văzut în mine ce e mai frumos și lucrul acesta m-a ajutat să capăt și mai multă încredere în forțele proprii. Îmi doresc să rămân în televiziune în poziția de prezentator, îmi place tare mult să comunic și să îi bucur pe cei de acasă. În același timp, vreau să acord mai multă atenție și energie talentului muzical pentru că simt că așa mă voi simți cu adevărat împlinită pe plan profesional.

Exista vreo competitie intre Viviana si iubitul ei, George Burcea?

Cat despre cel care ii este alaturi si la bine si la greu, iubitul ei, George Burcea, Viviana Sposub dezvaluie ca in niciun moment nu a simtit vreo competitiei intre ei doi:" Deși eu și George activăm în același domeniu, nu am simțit niciodată nici măcar o urmă de competitivitate între noi doi.

George este cel mai mare sprijin pentru mine, iar el poate spune același lucru despre mine. Suntem o echipă atât pe partea sentimentală, cât și pe cea profesională", a declarat Viviana Sposub, in exclusivitate pentru kanald.ro.