EXCLUSIV! La ce nu poate renunța Raluca Bădulescu pentru nimic în lume. Nimeni nu se aștepta la asta din partea juratei „Bravo, ai stil!” 

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 26 iul 2023, 09:35

Raluca Bădulescu nu a renunțat la anumite feluri de mâncare sau la dulciuri, așa cum s-ar crede

Sursa: Instagram

Raluca Bădulescu este o împătimită a multor lucruri, dar există ceva la care nu renunță nici în ruptul capului. Răspunsul ei este de-a dreptul surprinzător, luând în calcul modul în care arată.

Raluca Bădulescu este unul dintre jurații emisiunii „Bravo, ai stil”, devenind un nume puternic și autentic în această industrie, prin stilul vestimentar pe care îl adoptă. Îndrăgita prezentatoare a acordat un interviu, în exclusivitate pentru kanald.ro, dezvăluind lucruri mai puțin știute despre ea.

Raluca Bădulescu, o gurmandă înrăită

Deși a reușit să slăbească foarte mult, ajungând la greutatea ideală pentru ea, Raluca Bădulescu nu a renunțat la anumite feluri de mâncare sau la dulciuri, așa cum s-ar crede.

Cu toate acestea, jurata emisiunii „Bravo, ai stil!” este atentă la cantități, deoarece vrea să se mențină la numărul de kilograme pe care îl are în prezent.

Cum filmările emisiunii de modă sunt în toi și se întind pe ore întregi, jurata se asigură că, în ciuda programului, nu neglijează acest aspect. Prin urmare, are un meniu foarte bine stabilit pentru fiecare zi de filmare, savurând un fel de mâncare sănătos, dar nu uită nici de micile plăceri gastronomice pe care și le face în mod constant.

Citește și: EXCLUSIV! Care este primul lucru pe care Maurice Munteanu îl face atunci când ajunge la filmările show-ului „Bravo, ai stil!”. Obiceiul inedit pe care juratul îl are

„În fiecare zi, fără excepție, mănânc piept de pui cu salata și obișnuitele ciocolățele, covrigei, biscuiți. Nu lipsesc din meniu o băutură carbogazoasă și ceva dulce :)”, ne-a mărturisit jurata Kanal D.

Cicolata este „mâncarea” preferată a Ralucăi Bădulescu. Deși știe că nu poate fi încadrată aici, jurata nu poate renunța la ea și o consideră înlocuitoarea perfectă a oricărui fel de mâncare. Chiar și așa, dacă ar trebui să aleagă un fel de mâncare, ar alege ceva mai neconvențional, și anume, pizza.

„Ciocolata. Știu că nu este mâncare, dar, pentru mine, poate înlocui orice fel de mâncare.

Dar, dacă trebuie să numesc un fel de mâncare, acela ar fi pizza”, a mai spus aceasta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Secretul Ralucăi Bădulescu pentru menținerea greutății

Raluca Bădulescu a făcut eforturi mari pentru a reuși să ajungă la silueta pe care o are în prezent și, în ciuda faptului că multe persoane o critică, fiind de părere că este mult prea slabă, ea se simte foarte bine în pielea ei.

Citește și: Exclusiv! Raluca Bădulescu spune în premieră de la ce designeri celebri nu s-ar îmbraca niciodată și cum reușește să facă față comentariilor răutăcioase de pe rețelele de socializare

„De menționat că este o luptă continuă, mananc puțin si des, deși recunosc că mai mănânc dulce din când în când. Mă străduiesc să fiu atentă la ce și cât manânc, apelez și la suplimente și vitamine, când e cazul”, ne-a mai mărturisit aceasta, în urmă cu ceva timp.