EXCLUSIV! Larisa a dat cărțile pe față și a recunoscut că încă are sentimente pentru Ionuț: ”Dacă va fi să ne mai dăm o șansă” Dori ar vrea să intre în casă pentru Patrick

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 23 nov 2023, 03:50

Larisa și Dori, fostele concurente de la ”Casa Iubirii”, au făcut dezvăluiri uimitoare despre emisiune, dar și despre posibilele relații pe care ar fi putut să le aibă.

Larisa și Doriana, concurentele din primul sezon al emisiunii ”Casa Iubirii”, au vorbit deschis despre băieții de care au fost atrase în competiție, despre parcursul lor, dar și despre Ionuț, care a avut o relația cu Larisa, precum și despre Patrick, concurentul din sezonul doi.

Dori: “Dacă aș intra în casă, m-aș duce spre Patrick” 

Larisa și Dori, gemenele care au făcut furori în ”Casa Iubirii”, au făcut dezvăluiri fără perdea.

Este bine cunoscut faptul că Larisa a avut o relație cu Ionuț, care este concurent și în sezonul doi, însă relația nu a mers așa cum au vrut ei și, în final, au decis să pună punct. 

Larisa, câștigătoarea primului sezon ”Casa Iubirii”, este vizibil îndrăgostită de Ionuț. În schimb, Dori, care la un moment dat a tatonat cu Flavius, și-ar dori să intre în casă, având deja câțiva băieți în vizor.

Întrebată de Bianca Comănici dacă și-ar dormi să mai intre în casă, Dori a fost sinceră și a recunoscut că ar vrea să intre în competiție să trăiască ce a trăit și sora ei, Larisa.

”Sincer, acum, da. Mi-aș fi dorit să am ocazia să cunosc și eu pe cineva, afară nu prea ai cum. Am momente în care îmi pare rău că nu am trăit ce a trăit ea (n.r

Larisa)  (n.r De cine îți place în sezonul acesta?) Patrick, Marinel e foarte drăguț, Ionuț, hai să nu-l lăsăm deoparte(...) M-aș duce mai mult către Patrick”, a dezvăluit Dori, pentru WoWnews.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Dori a părăsit destul de repede competiția în primul sezon, astfel nu a avut ocazia să formeze un cuplu, însă, acum, dacă ar intra în casă, și-ar fi dorit să-l cunoască de Patrick sau pe Marinel.

Larisa încă are sentimente pentru Ionuț?

Larisa recunoaște că mai simte încă ceva pentru Ionuț, însă, nu se poate pronunța în cazul lui atâta timp cât el este încă în emisiune. Cert este că tânăra este dispusă să-i mai dea o șansă.

”(nr.Ți-ai fi dorit să fii și tu ca ei?) Da! Mi-aș fi dorit.

Dacă nu s-a putut, fiecare pe drumul lui. (nr.Mai există vreo șansă de împăcare?) Nu pot încă să zic nu, clar, sau da, sigur, pentru că el este acolo, în emisiune, nu se știe ce se întâmplă, eu sunt afară, îmi vad de viața mea(...) Când el o să iasă din emisiune, nu am ce să-i demonstrez. Dacă va fi să ne mai dăm o șansă(...) o să vedem ce o să fie”, a
declarat Larisa.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?