Exclusiv! Larisa Bulgari, cerută de nevastă de Adrian Iancu: “Urmează să ne căsătorim”

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 16 iun 2023, 00:25

Larisa Bulgari, ceruta de sotie

Sursa: Captură YouTube

Larisa si Adrian Iancu, fosti concurenti de la Puterea Dragostei, sunt pe cale sa isi uneasca destinele, actele fiind deja depuse.

Larisa a vorbit în exclusivitate pentru wownews despre relația pe care o are cu Adrian și despre felul cum a fost ceruta în căsătorie. Larisa și Adrian Iancu sunt împreună de 4 ani. Cei doi sunt printer singurii dintr-un show matrimonial care au rămas împreună. Practic, este cel mai longeviv cuplu.

Larisa Bulgari si Adrian Iancu se pregatesc de nunta

Citeste si: Exclusiv! Andreea Mantea, o mamă exigentă: "Nu îl recompensez pentru notele mari sau pentru că face anumite lucruri foarte bine"

"Noi urmează să ne mutam în noua casa, o să îmi lansez și cartea despre care am vorbit. Sunt în negocieri cu o companie și urmează să o public în aceasta toamna. Urmează să ne și căsătorim, toate cele sunt depuse. Și noi am avut parte de întrebări de ce nu ne expunem și de ce nu facem. Tot ce e frumos se tine în privat, daca se vă întâmplă ceva, o să spun.

Daca spui, uite ce se întâmplă cu Simina și Zănoagă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Suntem firi diferite, da, dar nimeni nu înțelegea chimia dintre noi. Și eu am nebunia aia în interior, dar o manifest cu el. Eu am trecut printr-un divorț și am căutat figura paterna într-un soț, așa am și divorțat.

Larisa Bulgari are o relatie de patru ani cu Adrian Iancu

Citeste si: Exclusiv! Mirabela Dauer, amintiri chinuitoare din copilărie: "Tatăl meu a fost închis pe nedrept"

Intre timp am învățat că nu este în regula și toți trebuie să ne rezolvam traumele. Nu trebuie să aducă în viață prezenta prin ce a trecut. Îmi doream un om care să mă șuștină, nu e un lucrur absurd. Adrian e genul asta de om, îmi spune să încerc. Dar să vezi ce zgomot iese când ne ciocnim. El greșește mereu."

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.