Exclusiv! Laura, concurenta eliminată de la Casa Iubirii, momente cumplite: "Am chemat și salvarea la hotel! Tânăra suspină și acum după Emanuel

Autor: Alice Popescu

Laura, momente grele la Casa Iubirii

Sursa: Captură YouTube

Fosta concurenta de la Casa Iubirii a facut primele dezvaluiri in legatura cu eliminarea sa din show-ul matrimonial.

Tanara a reusit sa ramana in Casa Iubirii doar trei saptamani exprimandu-si regretul profund fata de tot ce s-a intamplat in timpul show-ului matrimonial. Mai mult, a sperat la formarea unui cuplu cu Emanuel, mai ales ca isi dorea foarte mult o relatie serioasa si stabila.

Citeste si: Exclusiv! Maria, primele declarații după eliminarea de la Casa Iubirii: "Xenia și Radu, un fake total"

"Am simtit multa presiune din partea fetelor si cand m-a intrebat Larisa de Emanuel, atunci am izbucnit in plans, a spus Laura pentru Culisele Iubirii. Ma durea foarte tare in gat. Nu avea nicio legatura Radu, imi placea de acasa, insa cand l-am vazut in realitate si l-am cunoscut, nu mi-a mai placut. Erau draguti Xenia si Radu, insa el nu era atat de matur.

Xenia isi doreste pe cineva matur. Eu nu am tras de el, l-am luat sa dansam. Oamenii de acasa au inteles. Eu stiam ce s-a intamplat acolo. Nu cred ca stia cum sa isi justifice votul si i-a venit dintr-o data.

Nu stiu daca s-au facut strategii neaparat. Doar doi dintre baieti nu m-au votat. Logic ca au vorbit intre ei.

Emanuel este un baiat frumos, are un suflet bun, imi doresc sa fie fericit. Este mai nebun, sper sa isi gaseasca pe cineva. El se juca. Cu mine nu a simtit. Eu i-am oferit sanse, lui i s-a parut mult sa imi aduca o farfurie de paste. Eu stiu ce merit si nu mi s-a parut prea mult. In joaca am avut o compatibilitate. Imi doresc pe cineva matur cu care sa fac o familie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Exclusiv! De ce nu își mai dorește Andreea Mantea o carieră în actorie: "În viață se mai schimbă prioritățile, îmi cunosc locul"

Mi-ar fi placut de Sorin. As fi incercat sa-l cunosc daca nu era intr-o alta relatie. Asteptam sa vad din partea lui, nu ma aruncam asa. Nicoleta trebuie sa aiba incredere in el si in relatia cu el. Eu am zis ca nu ma voi baga niciodata intr-un cuplu, a mai tinut sa precizeze Laura.

 

 

Taguri: