EXCLUSIV! Laura, dezvăluiri exclusive despre nașterea micuțului Zayn și cum se descurcă Sorin Pușcașu din postura de proaspăt tătic

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 18 mar 2022, 12:47

Laura, iubita lui Sorin Puscasu a nascut prin cezariana

Laura si Sorin Puscasu sunt fericitii parinti ai unui baietel de nota 10 caruia i-au pus numele Zayn Alexander, cei doi fiind absolut topiti dupa fiul lor.

Cei doi au devenit parinti in urma cu mai bine de o saptamana cand a venit pe lume micutul Zayn Alexander, minunea lor de baietel care s-a nascut mai exact pe 9 martie, atunci cand, atat Laura si Sorin au anuntat vestea cea mare pe contul lor de Instagram: "Scopul vieții noastre a venit pe lume in această dimineață la 04:15 (egal 10)❤️
Bine ai venit pe lume Zayn Alexander! Ai venit intr o lume dură și deja ai trecut prin ceva greutăți, dar faptul ca ai reușit, te face cel mai puternic! Să

știi ca îți suntem recunoscători că ne-ai ales pe noi pentru a-ți fi părinți, iar eu și cu mami îți promitem ca o sa dam TOTUL și încă puțin pentru tine! Te iubim."

Laura si Sorin Puscasu, mari emotii inainte de operatia de cezariana

Acum, dupa ce au trecut cateva zile si s-au acomodat cu micutul Zayn, Laura dezvaluie faptul ca Sorin i-a fost un real sprijin, mai ales in primele trei zile dupa operatia de cezariana: "In primele nopti, el a fost mult mai

de ajutor decat am fost eu pentru ca a trebuit sa stau mai mult la pat. Practic, el l-a spalat, el l-a schimbat. Clar,ambii am avut nopti albe. Dar am facut fata cu brio. Eu ii dadeam san si el il schimba."
Tot Laura recunoaste ca este o mamica posesiva deoarece nu reuseste sa se desparta de puiul ei o secunda: "Cand il vad in brate la altcineva, mi se rupe sufletul.
M-am simtit coplesita ca trebuie sa il impart cu altcineva chiar daca era pentru cateva secunde."

Citeste si: EXCLUSIV! Sorin Pușcașu, noi detalii despre nașterea fiului sau. Imagini în premieră cu Laura, iubita lui, pe ultima sută de metri până la naștere

Iubita lui Sorin a mai explicat ca s-a refacut foarte repede dupa operatia de cezariana si in trei zile era ca noua.

In schimb, lui Sorin i s-a parut ceva mai complicat acest aspect: "Eu nu ma pregatisem pentru cezariana, imi era frica de orice injectie. Ma pregatisem pentru nastere naturala si stiam toti pasii care urmeaza, deci sub nicio forma nu am fost pregatita. Au fost cateva proceduri putin dureroase", a dezvaluit Laura in exclusivitate pentru kanald.ro."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sorin Puscasu a fost extrem de curajos fiind alaturi de Laura pe tot parcursul operatiei de cezariana si chiar a fost prima persoana care a mers cu bebe in camera unde urma sa fie adusa si iubita lui dupa interventie: "M-am dus in camera noastra unde au venit si bebe si Laura si asa am stat toti trei, nu ni l-a luat nimeni. Despartit de noi nu a stat nicio clipa."

Laura, iubita lui Sorin Puscasu: "Mi-a fost greu emotional. Nu am ajuns la cezariana ca am vrut. Era situatie de urgenta" 

Insa, Sorin si Laura au trecut prin ceva aventuri pana ce si-au tinut bebele in brate deoarece asa cum a spus si Laura, nu era pregatita sub nicio forma de cezariana: "Dupa control, dupa ce am plecat de la clinica, au inceput contractiile din ce in ce mai dese. Eu m-am pus in pat sa dorm, nu m-am gandit ca o sa fie altceva. Pe la 12:30, mi s-a rupt apa, dar curgea cu sange, nu era neaparat o problema, insa nu era rozaliu, era mai spre rosu. Am vorbit cu moasa si i-am aratat situatia. Mi-a zis sa ma indrept spre spital. Contractiile erau suportabile. Mi-a fost greu emotional. Nu am ajuns la cezariana ca am vrut. Era situatie de urgenta. Placenta s-a desprins si practic de aia am sangerat. Si cel mai bun lucru a fost sa intru in cezariana si sa il scoata pe bebe mai devreme. Daca mai intarziam, bebele nu mai avea oxigen si era foarte rau. Eu nu am stiut ca este atat de rau. Toata lumea se panica. Tipau doctorii. Eu eram, de fapt, cu contractii maxime, dar nu am simtit durerile alea atat de tari", a dezvaluit Laura extrem de emotionata si totodata cu lacrimi in ochi.

Cei doi au trecut cu brio peste hopul pe care l-au avut, mai ales Laura care a fost non-stop cu zambetul pe buze:  "Amandoi sunt bine, amandoi sunt sanatosi si asta conteaza cel mai mult!"